Frumuseţe. Tendinţe în machiaj pentru anul 2016. Sfaturile expertului

Stilurile de machiaj

"Dacă am vorbit de culoare, să vorbim şi despre ce stiluri se poartă anul acesta în machiaj: machiajul cat eyes continuă să fie printre cele favorite şi în 2016, însă nu fără a trece printr-o metamorfoză. Încearcă să desenezi codiţele pe pleoapa inferioară sau să creezi o privire cu adevărat de pisică cu linia dublă sau în mai multe culori, pentru o notă de exotism. Putem alege un wet look şi totul este gata pentru petrecerea de weekend!
Stilul smokey eyes nu iese din trend, dar şi acesta într-o altă interpretare, mai subtilă, sofisticată şi mai puţin definită, care poate cuprinde nu doar pleoapa de sus, ci şi cea de jos, şi să ajungă chiar până la linia sprâncenelor şi la rădăcina nasului.
Poţi purta acest machiaj cu o bază nude atât pentru ten, cât şi pentru buze", mai spune make-up artistul Elena Ciftici.

Produse pe care trebuie să le ai

În 2016 nu vom abuza de blush-uri şi vom alege nuanţe cât mai naturale, de la piersică până la roz fin. Se pune accent şi pe tenul strălucitor obţinut cu ajutorul iluminatorului, pudrelor şi cremelor cu particule strălucitoare.

Elena Ciftci este un make-up artist profesionist, care realizează atât machiaje pentru şedinte foto, filme şi reclame, cât şi pentru evenimente.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod