Cei mai nepricepuți makeup artiști: 30 de imagini cu machiaje de coșmar

Sunt foarte mulți oameni pasionați de machiaj. De fapt, cele mai multe femei iubesc fardurile și se străduiesc să învețe mereu noi tehnici de machiaj care să le ajute să se simtă și mai frumoase.
De asemenea, există mulți oameni care și-au tranformat pasiunea în meserie, devenind makeup artiști profesioniști. Dar dacă îți place ceva, nu înseamnă neapărat că te și pricepi să faci acel lucru.

Rateurile în ceea ce privește machiajul sunt atât de des întâlnite încât există pagini speciale pe rețelele de socializare dedicate eșecurilor de makeup. Una dintre ele este pe platforma Reddit, unde userii au creat un subreddit numit Bad MakeUp Artists, în care oamenii postează imagini cu cele mai nereușite machiaje.

Sunt imagini care le dau fiori de groază makeup artiștilor cu adevărat profesioniști și care ar putea să provoace coșmaruri copiilor.

Printre gafele cel mai des întâlnite sunt aplicarea unei cantități impresionante de produse cosmetice, pe zone cât mai extinse și în strat cât mai consistent.
Fondul de ten care nu se potrivește absolut deloc cu tonul pielii este greșeala principală, urmată de aplicarea iluminatorului foarte strălucitor oriunde, oricum. Imaginile înainte și după machiaj sunt de obicei apreciate pentru transformările uluitoare care pot fi obținute cu ajutorul machiajului, dar nu este valabil și în acest caz.

Pinsandpearls, unul dintre moderatorii grupului Bad MakeUp Artists, spune că „machiaj urât” înseamnă ceva diferit pentru fiecare persoană, de aceea subreddit-ul are o varietate atât de mare de imagini.
„De obicei, ne referim la machiajul care nu este aplicat corect - erori de blendurire, alegerea greșită a nuanței de fond de ten, linii deformate”, a explicat Pinsandpearls pentru Bored Panda.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod