Machiaj si ingrijire de lux pentru piele cu gama Beyond Colour, de la AVON!

Gama de produse Beyond Colour, de la AVON, iti ofera doua beneficii in acelasi timp: machiaj si ingrijire de lux pentru piele. Are la baza Complexul Energizing Vitamin, care stimuleaza activitatea celulara, hraneste si catifeleaza pielea. Complexul contine vitamine din grupa B, vitaminele A, C, E, biotina (vitamina H), niacina (vitamina PP) si acid folic.

Ruj lichid hranitor

Rujul lichid hranitor reface si catifeleaza pielea crapata a buzelor, imbunatateste conditia buzelor datorita continutului de ulei de jojoba, alantoina si Complexului Insti-Smooth.
Contine Complexul Energizing Vitamin si SPF 15. Culoarea acestuia se adapteaza "intuitiv" tenului.
Pret: 212.900 lei (21,29 lei grei)

Rimel Beyond Colour

Rimelul actioneaza, pe langa efectele estetice, ca un tratament. Intareste genele de la baza pana la varf, previne caderea genelor si le confera volum.
Pret: 159.900 lei (15,99 lei grei)

Fard de pleoape Beyond Colour

Fardul de pleoape are o textura cremoasa, o culoare de durata si confera un aspect catifelat pleoapelor.

Pret: 154.900 lei (15,49 lei grei)

Ruj Beyond Colour Nutralush SPF 15

Rujul este solutia pentru a avea buze senzuale, conferindu-le volum. In plus, creste nivelul de hidratare al buzelor si reduce ridurile acestora.
Pret: 212.900 lei (21,29 lei grei)

Fond de ten antirid Beyond Colour

Lifting si stralucire: doua beneficii ale fondului de ten antirid. Acesta estompeaza ridurile si petele de culoare si se armonizeaza perfect cu tonul pielii.
Are la baza Complexul Energizing Vitamin si Tehnologia Skin Lift. Foarte important: contine factor de protectie solara SPF 12.
Pret: 335.900 lei (33,59 lei grei)



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod