Rasfata-ti picioarele si pregateste-le pentru sosirea verii!

Anotimpul estival este din ce in ce mai aproape si deja poti simti briza marii, aroma algelor si vezi marea asternadu-se, intr-o imensitate albastra, in fata ta... Te pregatesti pentru a petrece clipe minunate pe malul marii si pentru a fi tu insati o zeita a plajei. Un nou costum de baie, dieta, hidratarea epidermei, poate o noua tunsoare... Am uitat ceva? desigur - ingrijirea picioarelor, care vor fi unul dintre principalele puncte de atractie pentru toti cei din jur si te vor face sa fii mandra de tine!

Picioare frumoase si netede, fara celulita sau vinisoare!

Una dintre principalele probleme in ceea ce priveste aspectul picioarelor o constituie nesuferitele "vinisoare", care apar mai ales pe coapse si, bineinteles, "eterna" celulita. Stii, in teorie, ce trebuie sa faci pentru combaterea acestor probleme - dieta, tratament si masaj anticelulitic si cat mai multa miscare.

Toate aceste metode sunt eficiente si, coroborate, se vor dovedi de un real folos. Iti propunem, insa, un nou produs din gama Vichy, care se va constitui in una dintre cele mai eficiente "arme".
Rezultatul? Picioare frumoase, piele perfect neteda, stralucitoare si matasoasa, fara asperitati inestetice... Misiune indeplinita!

Pielea dispune de milioane de celule create pentru a pune grasimile in rezerva: adipocitele. Acestea se pot umfla pana la 60 de ori volumul lor. Ele deformeaza astfel reteaua fibroasa si raman stocate, formand adevarate surplusuri de grasime de neinlaturat. La suprafata, epiderma se matlaseaza, se capitoneaza, apar vinisoare. Pielea cu aspect de coaja de portocala se formeaza.

Pentru a combate aceasta problema neplacuta, Vichy Laboratoires au adus Liposyne, care dispune de o inovatie a Laboratoarelor de Cercetare Avansata: Adrenaliza. Asociere exclusiva de activi, cu 2 actiuni complementare, testate in vitro: stimulant celular care ajuta la eliminarea grasimilor; bariera anti-lipidica, pentru un rezultat durabil si care previne reaparitia timp de 4 saptamani. Produsul este disponibil in farmacii, la pretul de 750.000 lei (75 lei grei).

O alta arma de lupta impotriva celulitei iti este adusa de Avon, care a lansat noul gel anticelulitic Cellu-Sculpt.
Produsul este realizat cu tehnologia revolutionara "Burn & Block", care nu numai ca elimina celulita, dar si previne reaparitia acesteia! Contine extract de fructe de gherghin, cofeina si plante medicinale chinezesti (chaiu, perilla). Intensifica arderea grasimilor cu pana la 231 la suta si impiedica formarea unor noi molecule de grasime. Produsul costa 49.900 lei (4,99 lei grei), in varianta 15 ml.

Picioarele merita sa fie rasfatate si sa se simta odihnite!

Indiferent de anotimp, picioarele sunt si vor fi intotdeauna solicitate... Tocuri inalte, sport, sedinte prelungite, plimbari... De aceea, nu este exclus ca seara sa ai sentimentul ca toata greutatea lumii pare sa se fi coborat in picioarele tale, care te dor, ai poate febra musculara, sunt incordate, simti cum "iese foc" din talpi... Iti suna cunoscuta aceasta descriere? Cred ca da, ni se intampla tuturor... De aceea, iti recomandam sa apelezi la produse speciale, destinate ingrijirii picioarelor. Vor fi ca o mangaiere!

Peppermint Cooling Foot Rescue Treatment (430.000 lei/ 43 lei grei), de la The Body Shop, este un tratament special cu actiune intensiva pentru ingrijirea picioarelor, indiferent de anotimp.
Contine ulei de soia, unt de cacao si ceara naturala de albine care hidrateaza pielea in profunzime, dar si ulei de menta care prin proprietatile sale de relaxare si improspatare ajuta la calmarea durerilor musculare si a oboselii picioarelor, dar si la indepartarea mirosurilor neplacute. Acest tratament completeaza gama Peppermint pentru ingrijirea picioarelor de la The Body Shop, care contine exfoliant, gel calmat, lotiune si spray racoritor pentru picioare.

In timpul verii, caldura ne copleseste si ne invaluie treptat, iar picioarele devin din ce in ce mai incinse. Cauti o adiere racoroasa, o oaza revigoranta? Avon a adus gama de produse Footwoorks, care include un spray racoritor pentru picioare si un lichid revitalizant.

Sprayul racoritor, Summer Bliss Cooling Foot Spray, racoreste si parfumeaza placut picioarele obosite si incalzite. Improspateaza si previne transpiratia si mirosul neplacut. Se absoarbe repede in piele. Contine ingrediente naturale cunoscute pentru proprietatile nutritive, de hidratare si de catifelare a pielii, respectiv: ulei de avocado, ulei de nuca de Macadamia (arbore australian), extracte de castravete si aloe.
Produsul este disponibil in varianta 100 ml si costa 93.900 lei (9,39 lei grei).

Lichidul revitalizant, Summer Bliss Conditioning Foot Soak, revitalizeaza, hidrateaza, improaspateaza si relaxeaza picioarele obosite si incalzite. Contine extracte de castravete, aloe, avocado si ulei de nuca de Macadamia (arbore australian). Mod de utilizare: se pune o cantitate de lichid intr-un lighean cu apa calda si se inmoaie picioarele. Produsul, disponibil in varianta 100 ml, costa 79.900 lei (7,99 lei grei).



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod