Spulberă celulita cu Cellufight de la elmiplant!


Celulita: substantiv feminin sâcâitor ce apare frecvent în conversaţiile femeilor, în special pe perioada verii. Numită adesea şi "coajă de portocală", celulita nu se declină cu plaja, se conjugă dificil cu fusta şi nu poate fi rostită în prezenţa persoanelor de sex opus.
Celulita: substantiv feminin sâcâitor ce apare frecvent în conversaţiile femeilor, în special pe perioada verii. Numită adesea şi "coajă de portocală", celulita nu se declină cu plaja, se conjugă dificil cu fusta şi nu poate fi rostită în prezenţa persoanelor de sex opus.

Celulitei însă nu-i plac combinaţiile picante!!!


Descoperă formulele Cellufight de la elmiplant! Un cocktail revoluţionar de ingrediente active anticelulitice - Guarana, Piper Negru şi Alge Marine - care reduce vizibil, cu 83%*, aspectul de "coajă de portocală". Conţinând de 2-3 ori mai multă cafeină decât cafeaua sau ceaiul, Guarana activează metabolismul şi drenează toxinele din ţesuturi. Algele marine acţionează la nivelul depunerilor de grăsime, reducând aspectul de "coajă de portocală", în timp ce Piperul Negru are efect termic, ce stimulează micro-circulaţia şi arde grăsimile.

*Rezultate dovedite clinic pe 18 femei după 2 luni de folosire.

Gama Cellufight conţine 4 produse: Cremă exfoliantă de duş, Cremă pentru masaj anticelulitic, Gel anticeluitic pentru drenaj, Uleiul pentru masaj anticelulitic.

Celulita reprezintă o alterare a ţesutului pielii, ce afectează peste 85% dintre femei.
Masajul anticelulitic este considerat una dintre cele mai eficiente metode de a ameliora şi a combate celulita. Un tratament corect şi complet împotriva celulitei presupune mai întâi de o pregătire a pielii pentru masaj. Foloşeste în această primă etapă Crema exfoliantă de duş Cellufight, care elimină celulele moarte şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină.
Pentru masajul anticelulitic, ce trebuie realizat zilnic, timp de 10-15 minute poti alege: Crema pentru masaj anticelulitic, Gelul anticelulitic pentru drenaj sau Uleiul pentru masaj anticelulitic.
Micro-circulaţia este astfel stimulată, toxinele sunt eliminate, excesul de apă redus, iar aspectul pielii se îmbunătăţeşte vizibil.

Pentru rezultate cât mai rapide şi vizibile, masajul anticelulitic trebuie combinat cu o alimentaţie echilibrată, bogată în alimente care neutralizează procesul de formare a coajei de portocală, precum şi cu exerciţii fizice regulate.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • maria pe 19 Iul 2011, 22:27
  celulita

  am scapat cu lush buffy

  0
  0

 • andreea pe 8 Iul 2011, 14:55
  eu folosesc

  Eu folosesc aceste creme combinate cu alergat in parc (maxim 1 ora/zi) si la mine chiar s-au vazut rezultatele dupa o luna de zile. Ideea e ca zilnic sa te masezi bine. Ce nu-mi place la aceasta gama e crema pt. ca intra mai greu in piele si te plictisesti de masat.

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod