Pregateste-ti parul de sarbatoare

Cum Sarbatorile de iarna se apropie este bine sa te gandesti din timp nu doar la tinute ci si la lookul tau. Pentru a face o schimbare, poti alege o noua tunsoare si o culoare deosebita cu care sa-ti vopsesti parul. Indiferent daca ai parul scurt sau lung, vopsit sau natural, trebuie sa ii acorzi atentia de care are nevoie si sa il rasfeti cu cele mai bune produse.

Regula numarul unu pentru un par frumos este: Scapa de matreata! Garnier iti propune o solutie: samponul Fructis anti-matreata anti-recidiva. Il gasesti in 3 variante: par normal, par normal 2 in1 si par gras. Eficient de la prima aplicare datorita formulei cu Zinc, Fructis previne reaparitia matretii avand o actiune antirecidiva 4 saptamani. Cu ajutorul concentratului extra fortifiant de fructe, Garnier Fructis actioneaza atat in interior cat si la suprafata parului, pentru a-l face de 2 ori mai puternic si de 3 ori mai stralucitor. Il gasesti la un pret recomandat de 7,99 lei, pentru fiecare varianta.

Nu ai timp sa iti ingrijesti parul? Trebuie sa il speli des si ti-ai dori sa ai de fiecare data inca 10 minute pentru aplicarea unei masti nutritive. Parul tau poate deveni matasos in cel mai scurt timp. Garnier Fructis iti propune noua gama inovatoare de masti nutritive instantanee. Masca Fondanta Instantanee Fructis poate fi folosita de fiecare data cand iti speli parul. Hranitoare ca o masca, dar rapida ca un balsam. In cateva secunde vei avea un par sanatos, matasos si stralucitor. Pentru parul fara volum ai la indemana Fructis Volume&Energy, petru cel uscat Fructis Repair&Shine, iar pentru cel vopsit Fructis Color Resist. Mastile nutritive au un pret recomandat de 11,99 lei.

Daca vrei sa folosesti o gama completa de ingrijire, sa economiseti timp cand esti la cumparaturi si ceva bani, alege una dintre trusele complete recomandate de L'Oreal. Trusele Elseve contin sampon, balsam si masca de par. Ele sunt prezente in 3 variante: pentru par uscat, deteriorat sau casant, pentru par vopsit sau cu suvite si pentru parul lung, lipsit de stralucire. Pretul recomandat al fiecarei truse este 26,99 lei.

Tendintele in moda din sezonul toamna - iarna 2007/2008 sunt mai pragmatice ca oricand, iar spiritul practic si aspectul estetic s-au combinat armonios pentru a face fata anotimpului rece. Se poarta coafurile pline de volum, cu par stralucitor si un aspect perfect. Daca iti faci griji ca noul trend de a purta palarii si berete va fi un chin pentru coafura ta, Wella iti propune iarna aceasta produsele Wellaflex.

Acestea iti vor garanta un volum rezistent pentru coafura ta. Pentru zilele obisnuite alege Wellaflex 2nd Day Spray. Pentru ca iarna iti usuci parul mai des, acest produs a fost special creat pentru a-ti proteja parul in cazul utilizarii foehn-ului. El confera pana la 2 zile de volum plin de viata chiar si in cazul parului fin. Pretul maxim recomandat pentru oricare dintre produsele Wellaflex este de 12,7 lei.

Pentru o coafura rezistenta iti ofera solutii si Schwarzkopf. Noile produse Taft Reflex-Shine, cu nivel de fixare 4, confera parului reflexe stralucitoare si sustinere perfecta pentru orice coafura. Linia Taft Reflex-Shine contine: fixativ-spray, spuma modelatoare, gel si ceara modelatoare. Datorita formulei speciale "Thermo-All-Around-Protection", spuma 3 Weather Taft Reflex-Shine previne deshidratarea parului, protejandu-l impotriva caldurii degajate de uscatorul de par.

Pe langa acest beneficiu, spuma Reflex-Shine confera parului stralucire multi-reflex si rezistenta coafurii. Gelul si ceara modelatoare 3 Weather Taft Reflex-Shine, cu formule ultra puternice, ofera coafurii atat sustinere perfecta si rezistenta in timp, cat si stralucire multi-reflex. Noile produse se aplica usor si nu incarca suplimentar firul de par. Preturi recomandate: 12,01 lei (fixativ-spray, spuma, gel si ceara modelatoare).

Te-ai gandit mereu sa iti vopsesti parul sau doar trebuie sa iti improspatezi culoarea? Expertii Wella iti propun noul Wellaton Naturals cu extracte de citrice pentru un par plin de culoare si volum. Chiar si cei dragi s-ar putea sa te confunde cu cineva mai tanar, iar tu, cu siguranta, vei arata si te vei simti mereu mai tanara. Vopseaua Wellaton Naturals are un pret recomandat de 15,99 lei.

Fara vizita la coafor, te poti bucura de rezultate profesionale si de protectie perfecta folosind uscatorul Philips SalonPro HP 4892. Dotat cu un motor profesional (1800W) pe baza de curent alternativ pentru jet puternic de aer, acesta iti confera o uscare mai rapida. In acelasi timp, iti vei putea proteja parul adaptand temperatura jetului de aer in functie de fiecare stadiu al uscarii, datorita celor 3 reglaje de caldura. Pentru o fixare perfecta, poti comuta uscatorul pe jetul de aer rece (ambient + 3?C). Vei obtine un par moale, neted si stralucitor, daorita tratamentului ionic, care reduce ondularea si incarcarea statica. Il poti cumpara in schimbul sumei de 186 lei.

In fata vantului ravasitor de toamna, poti incerca o coafare usoara, cu volum si forma rezistenta, usor de obtinut cu ajutorul uscatorului Philips HP 4867, cu o putere de 1700W. Acesta are in dotare un pieptene de indreptare mobil, care prinde si ghideaza parul cu usurinta, urmarind perfect conturul capului si permitandu-ti sa il indrepti de la radacina pana la varf. Functioneaza pe baza curentului de aer ionic combinat cu proprietatile Tourmaline, care iti ofera coafuri stralucitoare, fara onduleuri, iar pentru un curent de aer concentrat, poti folosi duza ingusta. Iar pentru o fixare perfecta, poti comuta uscatorul pe jetul de aer rece. Il gasesti la pretul de 123 lei.

Daca vrei sa ai mai multe posibilitati de a-ti aseza parul, alege aparatul de coafat Philips 10 in 1 Multi-Styler HP 4698. Dotat cu 10 accesorii detasabile, il poti pune in slujba creativitatii tale pentru a obtine o adevarata varietate de coafuri: de la un aspect neted impecabil pana la onduleuri si bucle de toate dimensiunile. Este usor de utilizat datorita manerului subtire cu sistem Easy Lock, iar rezultatele spectaculoase te vor ajuta sa arati special chiar si in zilele cele mai gri. Pretul lui este de 139 lei.



 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • atena pe 7 Oct 2008, 20:34
    despre par

    am parul mediu si foarte cret ce produse imi puteti recomanda? sa nu mai stea foarte cret . multumesc .

    0
    0

  • roxana pe 13 Iul 2008, 19:52
    ''PAR LUNG''

    In acest site nu am gasit poze cu coafuri de scurta durata fara tunderea parului.Este neaceptabil ca acest respectabil site sa aiba o asemenea eroare.Sunt un vizitator foatre ''inrait''al acestui site si nu pot permite sa existe greseli. C u mult respect Roxana Dumitrescu MULTUMESC!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod