Trucuri pentru machiajul de sarbatoare

De Sarbatori, ne machiem in general pentru a doua parte a zilei. In acest caz, poti incerca un machiaj de seara, mai strident decat cel din zilele obisnuite. Petrecerile organizate cu ocazia Sarbatorilor...

De Sarbatori, ne machiem in general pentru a doua parte a zilei. In acest caz, poti incerca un machiaj de seara, mai strident decat cel din zilele obisnuite. Petrecerile organizate cu ocazia Sarbatorilor sunt prilejul ideal pentru a folosi farduri irizate, pudra sclipitoare si paiete. Profita de ele dar tine cont ca, ianite de a aplica fardul de pleoape si gloss-ul, trebuie sa ai un ten fara defecte.

Curata-ti cu atentie tenul si hidrateaza-l cu o crema hranitoare, adecvata tipului tau de piele. Dupa 10 minute, timp necesar pentru ca pielea sa absoarba cremea hidratanta, aplica fondul de ten, avand grija sa ascunzi eventualele imperfectiuni.



Moda in make-up include si paietele atunci cand alegi culori ca roz, albastru sau violet. Vestea buna este ca aceste culori se potrivesc celor mai multe dintre noi! Culorile pastel indulcesc trasaturile, adancesc privirile si ilumineaza chipul. Tendinta in machiajul de seara este unul discret, luminos si stralucitor. Poti alege paiete pentru gene, obraji sau umeri.

Atunci cand te machiezi pentru petrecere, foloseste produsele de machiaj pentru a obtine efecte deosebite.

Privire de catifea

Perie-ti genele si curbeaza-le. Aplica doua straturi de mascara.
Maro sau negru daca esti bruneta, albastru sau negru daca esti blonda.

Traseaza un contur foarte fin cu tus la radacina genelor. Poti accentua conturul cu un creion dermatograf. Ai grija ca el sa fie mai pronuntat in coltul exterior al ochiului si mai estompat in cel interior.

Fardurile in tonuri de bej si cele sidefate se potrivesc foarte bine brunetelor. Intinde fardul pe toata pleoapa si joaca-te cu trei nuante: una inchisa pentru umbre, alta intermediara si una deschisa pentru arcada.

Ochii verzi si cei albastri pot fi machiati cu aproape orice culoare.
Griurile, negrul si maroul dau cele mai bune rezultate. Nuantele de albastru si verde vor conferi un aspect palid fetei.

Ten stralucitor

Alege nuanta fondului de ten in functie de culoarea pielii tale. Ai grija sa fie cu un ton mai deschis decat culoarea ta naturala.

Daca te confrunti cu neplacuta problema a cearcanelor, aplica un anticearcan sub fondul de ten.

Daca tenul tau este tern, aplica o baza de culoarea piersicii, bej sau un pic violet.

Aplica fardul de obraz in partea exterioara a acestora, de la coltul gurii pana deasupra urechilor.


Buze pline

Vrei sa ai o gura glamour? Redeseneaza conturul buzelor un pic peste linia lor naturala.

Dupa ce ai aplicat nuanta dorita de ruj, foloseste pentru partea centrala un gloss sau un fard de pleoape in ton deschis.

Anumite balsame dau rezultate bune. Aplica-l cu varful degetului sau cu o pensula speciala si acopera-l cu inca un strat de gloss. Efectul nu va ramane neobservat.

Un articol de Roxana Totolici

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • constancye pe 20 Aug 2011, 18:19
    machiaje

    Fetelor haideti sa va spun un secret .Acum am aflat si eu . dac aveti un ruj care sa uscat .. luati o cutiuta mica puneti rujul uscat, si adaugati un varf de cutit de strugurel sau glicerina pentru buze f. putin . amestecati bine cu un betisor de urechi. eu am resuscitat vreo tre . problema este ca trebuie aplicat cu o periuta , eu am cumparat una de difuminat machiajul dar merita efortul.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod