Picioare mai frumoase ca oricand!

Vara, mai mult decat oricand, vrei ca picioarele tale sa fie superbe. Asta pentru ca e vremea fustitelor si a pantalonilor scurti. In afara de asta e si timpul cand mergi la mare...
Vara, mai mult decat oricand, vrei ca picioarele tale sa fie superbe. Asta pentru ca e vremea fustitelor si a pantalonilor scurti. In afara de asta e si timpul cand mergi la mare si vrei sa-ti porti costumul de baie cu mandrie si sa fii admirata.

Iti doresti ca intreaga vara sa ai picioarele subtiri, fara celulita, sexy si fine. Pentru a-ti atinge aceste obiective, iata ce trebuie sa faci.

O problema de finete


Pentru a avea picioarele fine, trebuie sa acorzi atentie mai ales la doua zone sensibile: genunchii si gleznele. Acestea sunt principalele portiuni afectate in cazul problemelor de circulatie.

Pentru genunchi, ai o singura solutie: un masaj circular de doua ori pe zi. Masajul trebuie facut cu miscari circulare, in sensul acelor de ceasornic. Il poti insoti cu o crema pentru fermitate si suplete. Pentru a-ti sublinia gleznele, tot masajul iti vine in ajutor. Incepe cu miscari circulare de la calcaie pana la jumatatea inferioara a gambei.

Fara celulita


Poti scapa de celulita daca aplici in fiecare seara, timp de patru saptamani, un produs anticelulitic de calitate. Cand aplici crema, fa un masaj zonei afectate prin tehnica palpare-rulare. Tine un pic de piele intre degetul mare si aratator si pliaz-o peste zona cu celulita atat cat iti permite.

Fa aceasta miscare de la drepta la stanga, apoi de la stanga la dreapta si continua de jos in sus si de sus in jos. Frictioneaza-ti pielea cu o manusa de gomaj care stimuleaza circulatia sangelui si ajuta la eliminarea grasimilor.

Una dintre metodele medicinei moderne pentru a elimina grasimile definitive este tratamentul localizat cu ultrasunete. Morfoliposculptura, practicata in cabinetele specializate, presupune ca inainte cu doua zile de sedinta sa se tina un regim fara zahar.

Sedinta consta in racirea zonei pentru a o anestezia iar apoi in injectarea unui lichid care scoate in evidenta celulele grase. Apoi intra in actiune ultrasunetele care golesc aceste celule grase. Metoda este adesea dureroasa, se practica in putine cabinete medicale si nu este recomandata persoanelor supraponderale.

Picioare relaxate


Cu siguranta te intrebi de ce ai senzatia de gambe grele si dureroase, mai ales vara. Raspunsul este acela ca in interiorul venelor noastre exista "mecanisme" care fac sangele sa urce spre inima. Din cauza caldurii, venele se dilata iar "mecanismele" functioneaza mai greu. Asa se face ca sangele stagneaza in partea inferioara a picioarelor.

Pentru a scapa de aceasta problema, evita pe cat posibil jeansii si pantalonii prea stramti, surplusul de kilograme si statul in picioare mult timp. Tine-ti picioarele in sus si mergi pentru a activa pompa sanguina. Daca poti sa mergi prin apa sau sa inoti e cu atat mai bine.

Exista si metode medicale pentru a-ti imbunatati circulatia. Cea mai cunoscuta este cea pe baza de laser. Acesta distruge varicele, venele cele mai afectate, prin care sangele nu mai circula. Interventia dureaza 30 de minute, o singura sedinta fiind suficienta.

Piele ca matasea


In mod natural mai saraca in glande sebacee, pielea de pe picioare are nevoie de ingrijire specifica pentru a evita acel aspect de... solzi. Mai ales ca el se agraveaza cand pielea este expusa la aer, deci pe perioada verii. Pentru a avea o piele fina, fa un gomaj de doua ori pe saptamana, insistand mai ales pe zonele cele mai uscate. Foloseste un lapte de corp foarte hidratant si aplica-l cu generozitate. Dupa ce te-ai expus la soare trebuie sa dublezi portia pentru ca pielea se dezhidrateaza si in scurt timp va fi foarte uscata daca nu o ajuti. In cazul in care ai probleme cu vanataile sau varice mici, acopera-le cu fond de ten.
 

Comentarii (25)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • monyka pe 13 Apr 2014, 12:07
    vergeturi

    buna ...vreau sa va zic ca orice crema ati folosi pt ele nu veti scapa de ele .. eu am auzit la sfatul medicului ....bine inteles prin folosirea cremei se vor face mai putin vizibile dar nu vor disparea

    0
    0

  • teodora pe 19 Feb 2012, 21:14
    picioare cu multe bubitze

    nu stiu cum pot sa am picioare mai frumoase ,fara bubite sau alte kestii,puteti sa-mi dati un sfat???

    3
    0

  • duduveica cristina pe 14 Ian 2011, 19:15
    despre celulita ?

    am si eu o fetita de 1 anisor si de cand am nascuto nu am avut celulita vergeturi sau vase de sange sparte la picioare dar acum am si fac sport merg f mult stau prin casa numai an picioare iesim ne plimbam .ce pot sa fac sau sa scap de vasele de sange si de celulita sa arat mai bine la picioare ca vine vara si sa fac si eu plaja ca sa pot sa ma dezbrac?

    3
    0

  • laura pe 6 Sep 2010, 22:14
    solutie bataturi

    Aplicati o felie de cartof pe locul bataturii infasurand-o intr-un tifon. La 2, 3 ore , cand aceasta se oxideaza, schimbati-o cu alta felie. Repetati operatiunea. Eu, personal, folosind aceasta metoda, am reusit sa ma vindec de o batatura pe care o aveam pe pernitele piciorului si care imi ingreuna f mult mersul.

    0
    0

  • alexa pe 18 Iun 2010, 16:23
    bataturi

    am avut si eu bataturi intre degetele de la picioare, foarte mari si dureroase, am folosit o crema de la avon (foot works-intensive callus cream), de 2 ori pe zi dupa ce am spalat picioarele cu apa calda, au disparut complet dupa mai putin de 3 luni.

    0
    0

  • laura pe 13 Mai 2010, 13:24
    bataturi

    Am o fetita de 10 ani, care are o batatura(doctorita a zis ca este un mont) aparuta pe talpa piciorului.Am incercat mai multe variante: plasture, rostopasca dar s-a intarit mai rau , efectiv nu stiu ce sa mai incerc.Este copil si nu reusesc sa-i scot varful ochiului, este foarte dureros, pe deasupra locul este foarte tare. Daca ma poate ajuta cineva care a reusit sa scape de asa ceva, astept cu nerabdare indicatii.Va multumesc.

    0
    0

  • Adrian pe 24 Dec 2009, 19:30
    Aparat de tratat durerea si carceii

    Vand aparate de tratat durerea si carceii de la maini si picioare. Previne aparitia varicelor. Alimentare din baterie de 9 Volti. Ofer instructiuni de folosire, garantie si post garantie. Tara de origine Australia. Vindecare garantata in 90 de zile de tratament. Email: mustang_electronic@yahoo.com sau tel: 0727603890

    2
    0

  • Cristina pe 22 Iul 2009, 12:56
    Ajutorrrrrrrrr!!!!!!!!

    Va rog mult ajutati-ma cu un sfat! De cativa ani(buni) am niste bataturi oribile la degetele de la picioare! Motivul,incaltamintea mica,incomoda etc. Sunt tari si umflate deja zici ca fac parte din deget! Cum scap de ele? Operatie,unguente,tratamnte naturiste....???!!!?? M-am saturat de complexul asta...mi-e rusine sa port sandale vara :-(((. Va rog mult...astept un raspuns!

    0
    0

  • Denisa pe 22 Apr 2009, 17:07
    tinctura de marar

    Fetelor...nu e bine sa folositi tinctura de marar pt cresterea sanilor. Eu am folosit si am avut dereglari hormolare, iar dupa ce nu mai folosesti produsul, sanii revin la forma lor. Este adevart ca mai cresc, dar veti avea un ciclu intarziat si sanii vor revenii la marimea lor...:(

    1
    0

  • liuta pe 14 Mar 2009, 00:07
    sanii mici

    daca vreti sa vb despre asta id-ul meu e lyu_costel ...sa ne mai consultam despre aceasta problema pe care multe o avem:sanii prea mici.pa

    0
    0

  • liuta pe 14 Mar 2009, 00:03
    pentru sanii mici

    incearca "exercitiul caprioarei"pt cresterea sanilor si eventual cand ii masezi sa pui si ulei de marar.si eu vreau sa incerc si sa iau si pastile breast+ ...sa vedem ce iese.aaa si mi-a zis cineva ca eventual flotarile ar putea avea ceva efect.:)

    0
    0

  • iuliana elena pe 1 Feb 2009, 00:23
    calcaiele

    ce pot face ptr a nu mai avea calcaiele crapate

    1
    0

  • luisia pe 24 Dec 2008, 10:26
    bataturi

    am bataturi intre degetele de la picioare;sunt fff dureroase si incerc sa gasesc un medic specialist care le poate scoate definitiv cu laser

    0
    1

  • adela pe 15 Nov 2008, 16:39
    sani mici

    am sani mici si as vrea sa fac ceva exercitii acasa pt cresterea sanilor sau sa iau ceva medicamente care sa numi afecteze organismul

    1
    0

  • tamcosmina pe 15 Oct 2008, 10:07
    vergeturi

    crede-ma ca am incercat cam tot ce exista pe piata ...............cu toate ca am doar 2 care nu sunt foarte evidente pur si simplu nu pot sa scap de acest complex am1.72 si 54 kg ,si am slabit de la 63....acum 2 ani si de atunci am incercat toate cremele:cele de la Ardes sunt bunicele ..Vichy ,l'oreal ....etc ,nu te ajuta la nimic singurul tratament care imbunatateste relativ aspectul este electrostimularea ,deoarece intinde pielea pentru a o tonifia iar aspectul vergeturilor nu mai este asa de inestetic ,nu mai arata ca si cum ar fi profunde ....impachetarile cu fango sau cu alge mai rezolva cate ceva ..........sau poate sunt eu prea exigenta in privinta tratamentelor :ssamponul trebuie sa imi faca parul ca pe sticla altfel nu il mai folosesc iar tratamentele trebuie sa fie ultramiraculoase ca sa le mai folosesc si a doua oara ........:)dra Incearca-Tot

    0
    0

  • roxana pe 18 Iul 2008, 11:20
    vergeturi

    cine poate sa-mi spuna ce pot folosi ptr.a scapa de vergeturi...ce creme sunt bune sau ce mai pot folosi ptr. a scapa de ele!!!!!!!multumesc.

    1
    0

  • magdalena pe 18 Iul 2008, 11:18
    sanii

    as dori si eu sa-mi spuneti dak stiti ce pot face ptr. cresterea sanilor...dar ceva ce nu include operati estetice...orice dinafara de asta....mersi mult

    0
    0

  • gabytza pe 5 Iul 2008, 14:12
    sanii

    si eu am auzit k tinctura de marar ajuta la dezvolatrea sanilor???? da nush sigur dak vrei incearca da are un gust cam nasol

    0
    0

  • .... pe 4 Iul 2008, 18:18
    sanii

    as vrea sa-mi recomandati ceva de facut acasa pt cresterea sanilor..adica vreau sa stiu daca trebuie sa ..nu stiu de exemplu..sa trebuiasca sa mananc marar..sau patrunjel, ca am mai auzit ceva de genu asta..as vrea sa imi spuneti ceva ce nu include pastile ..tratamente sau medic.... :P:P mersi

    0
    1

  • nicoleta pe 3 Iul 2008, 13:32
    bataturi

    mi au aparut din cauza incaltamintei mai multe bataturi pe falanga fiecarui deget si nu stiu cum sa scap de ele caci sunt foarte inestetice.in plus mai am la piciorul drept un mont destul de evident.cum sa scap de problemele astea sau macar sa le atenuez caci nu pot sa renunt nici la pantofii cu toc foarte inalt.

    0
    1

  • casi pe 28 Iun 2008, 13:52
    bataturi

    natashk draga si eu am avut bataturi,dar nu pe talpi,ci pe degete.am gasit o pedichiurista ft buna(chiar mama mea)care a reusit sa le elimine cu un bisturiu.pana cand o sa faci si tu acelasi lucru ai grija la tipul de incaltaminte pe care il porti..sa nu fie prea stramta sau tare a.i. picioarele sa fie libere,lejere.eventual(dupa ce incepe procesul de'exterminare'-dak nu ai plasturi-foloseste o crema foarte hidratanta

    1
    0

  • alexandra pe 12 Iun 2008, 19:59
    grosimea picioarelor

    draga "eu" , inainte si eu aveam picioarele mai grosutze si nu imi placeau deloc..de un timp fac exercitzii pilates [doar 10 minute pe zi] iar sambata si duminica ma plimb aproximativ 5 ore prin parc sau pur si simplu unde vad cu ochii..de atunci am observat o usoara imbunatatzire ..si picioarele mele sunt mult mai ferme :)

    0
    0

  • ady pe 7 Iun 2008, 14:24
    bataturile din talpi

    natashk ... hii..ca sa scapi de bataturile din talpi ai nevoie de o pedichiurista foarte buna te poate ajuta . eu lucrez ca pedichiurista manichiurista aici in israel de 2 ani pe profil medical . dupa ce se scot bataturile se aplica niste plasturi de silicon .sunt bataturi care vor fi scoase si nu vor mai aparea sau din cauza incaltamintei sau depinde cum calci ,cum suprafata piciorul atinge pamantul eu pot sa iti trimit acesti plsturi din silicon intr-un plic daca asta te poate ajuta

    0
    0

  • natashk pe 6 Iun 2008, 09:59
    piciorele

    cum pot sa scap mai repede de bataturile de la talpi cit mai repede? am incercat plasturele,dar miam distrus mai tare structura pielii talpilor????????

    1
    0

  • eu pe 5 Iun 2008, 15:18
    da cum stam la grosime?

    eram plinuta nu avem piciare frumoase delok.faza e k a inceput sa imi placa sa merg pe jos si au capatat o forma dragutza dar totusi imi par prea groase| :( ce as putea face sa le mai subtiez k arat k un baietoi nu k o adolscenta :(? mentionez ca fac exercitii zilnik merg pe tocuri si pe bicla nush ce sa mai fac help :((

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod