Picioare frumoase și sănătoase pe timpul verii? Ai nevoie de Alle gel

Te gândești de două ori înainte de a purta o rochie sau o fustă pentru că picioarele tale sunt umflate sau au vânătăi? Dacă până acum ți-ai neglijat picioarele, e timpul să le îngrijești, pentru că acestea depun cel mai mare efort pentru tine și reprezintă cartea ta de vizită atunci când le expui.
Fie că e vorba de mers pe tocuri, de alergat după cei mici, de făcut cumpărături sau pur și simplu de stat ore îndelungate la birou, picioarele tale suferă. Iar această suferință se transformă în dureri, umflături sau mici vânătăi, care au un aspect inestetic pe picioarele tale.

Ai nevoie de Alle gel ! Aplicat locat, Alle gel ameliorează rapid durerea, umflăturile și vânătăile. Alle gel este o combinație unică dintre două ingrediente active: heparină  (ameliorează vânătăile și umflăturile) și diclofenac (acționează asupra durerii și inflamației).
Mentolul și dexpantenol, cei doi promotori de absorbție din compoziția produsului, ajută ingredientele active să acționeze rapid, iar pe tine, să te simți confortabil cu orice ai purta.

Alle fel este un tratament sigur, fără reacții adverse sau sensibilizări cutanate. Produsul se rgăsește in farmacii sub  trei forme de prezentare: tub de 25g, 45g și 100g gel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod