Schimbă lumea! Intră în UTOPIA!

Evoluţia omenirii are nevoie de o nouă revoluţie! Prima TV provoacă 15 temerari să remodeleze lumea după propria lor viziune, într-un show de televiziune cum nu s-a mai produs în România: UTOPIA!

15 oameni, femei şi bărbaţi, au la dispoziţie un an pentru a crea o societate ideală sau... un haos absolut. La această revoluţie, un experiment social fără precedent, participă doar cei care au curajul şi priceperea de a guverna după propriile reguli, fără influenţa prietenilor sau a familiei, într-o lume construită de la zero.



UTOPIA este lumea pe care poţi s-o creezi chiar tu, cu abilităţi fizice sau plin de idei vizionare, dar, mai ales, stăpân pe emoţii într-un mediu ostil şi plin de imprevizibil.

Înscrie-te pe utopiatv.ro şi pregăteşte-te să fii mai mult decât un supravieţuitor aflat departe de confortul vieţii obişnuite! Zi de zi, sub ochii telespectatorilor PrimaTV, trebuie să demonstrezi că eşti indispensabil grupului, ba chiar mai mult decât atât, că ai abilităţile unui lider!



Cei care ajung în UTOPIA trebuie să îşi depăşească limitele, să fie inventivi având la dispoziţie mijloace minime de supravieţuire şi să facă faţă obstacolelor inerente. Banii nu se fac uşor, dar efortul şi priceperea vor face ca profitul să fie pe măsură.

Atenţie, însă! Aceştia pot aduce fericirea la fel de bine precum pot da naştere conflictelor!

Ai puterea de a schimba lumea în care trăieşti? Ştii cum să faci ca regulile tale să fie baza unei noi societăţi? Prima TV te vrea în UTOPIA! Fii unul dintre cei 15 aleşi! Înscrie-te pe utopiatv.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod