Ia-ti un look de vacanta!

Iti planifici o vacanta de vis pe plaje exotice? Te pregatesti de marea cucerire? Te-ai hotarat ca din acest moment sa arati magnific, indiferent de ocazie?

Ia atitudine! Uimeste-i pe toti! Intra in forma cu Eden Spa!

Recunoasteti, doamnelor: o Eva moderna se preocupa in permanenta de aspectul ei si de tonusul fizic si psihic, care-i confera stralucire, siguranta de sine si, nu in ultimul rand, contribuie la succesul ei in mediul profesional si social... Nu uitati, planeta e condusa inca de barbati...

Vacanta de vara? E un adevarat tur de forta pentru o astfel de Eva! Plina de vitalitate, stralucitoare, seducatoare, cu un ten perfect, o piele catifelata si bronzata si cu un fizic "lucrat", isi poarta costumul de baie "sic" sau vestimentatia vaporoasa, de zi sau de seara, cu o prestanta de admirat...
sau, hmm, de invidiat?!

Ti-ai dori sa fii aceasta Eva? Atentie, mai e un pic pana la vacanta! Iti trebuie un strop de hotarare, un buget pentru proiectul tau de bunastare si confort personal si, cel mai important, ajutorul specialistelor de la Eden Spa!

Primul pas in atingerea formei optime este sa ajuti corpul sa elimine toxinele, sa se oxigeneze, sa se hidrateze si sa absoarba principiile nutritive pe care natura le-a pus la dispozitia oricarei fiinte vii, pentru mentinerea sanatatii si echilibrului metabolic. Deci, fa curatenie in interiorul si la suprafata corpului si limiteaza "auto-intoxicarea" voluntara!

Vrei solutii? Aminteste-ti ca celebra exclamatie a imparatului roman Nero, "Sanitas Per Aquam!" (SPA), insemnand "Sanatate Prin Apa!", simbolizeaza credinta si practica ancestrala a oamenilor in utilizarea complexa a apei la temperaturi si presiuni variabile - bai si impachetari de plante, saune, dusuri-masaj, piscina - ca factor curativ si tonic imunitar natural, pentru curatarea epidermei, detoxifierea organismului, accelerarea proceselor metabolice, imbunatatirea capacitatii de miscare si, mai ales, pentru obtinerea unei stari de relaxare si confort somato-psihic.


Te poti bucura de pe acum de beneficiile unei cure marine, pentru ca Eden Spa te ajuta sa-ti pui obiectivul "well being" in aplicare! Pana vei ajunge sa te rasfeti in baia de soare, in valurile marii sau in briza oceanului, iti recomandam virtutile sanogene si estetice ale hidroterapiei cu Capsula Feng Shui cu dus Vichy, in asociere cu puterea miraculoasa a extractelor vegetale, a algelor, namolurior, argilelor, sedimentelor si sarurilor marine!

Ai la dispozitie trei mini-programe intensive pentru detoxifiere, scadere in greutate si diminuarea aspectului neplacut al celululitei!

Alege unul dintre trucurile Eden Spa pentru o forma maxima in vacanta ta de vis!

Daca vrei un program rapid de detoxifiere si revitalizare, poti opta pentru Spa Super Detox.
Cu doua sedinte de exfoliere cu sare marina, imbogatita cu saruri si uleiuri esentiale, si 6 sesiuni de hidromasaj, sauna, vibromasaj, cromoterapie, impachetare cu alge la Capsula Feng Shui cu Dus Vichy, corpul tau va elimina toxinele si straturile de celule moarte de la suprafata pielii si va absorbi eficient ingredientii.

Pana la 10 iunie, platesti doar 299 Euro si primesti bonus 2 sedinte Well Being Masaj.

Daca vrei sa scapi de cateva kilograme in plus, alege Spa Slimming FastM si te vei simti mult mai sigura pe tine. Cele 2 sedinte de exfoliere cu sare marina si uleiuri esentiale si programul de hidromasaj realizat cu capsula Dermalife Spa Jet cu dus Vichy, impreuna cu cele 6 sedinte Lipomarine Wrap - impachetare calda cu alge marine, cu scop de eliminare a retentiei de apa si a toxinelor, precum si de reglare a metabolismului, si cele 6 sedinte Biostimulare drenaj limfatic, vei arata mult mai bine si te vei bucura cu siguranta de soare si de mare!

Pana la 10 iunie, platesti doar 499 Euro si primesti
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod