Afla totul despre tenul tau! Noua gama pentru ingrijirea tenului de la Elmiplant

Tenul tau te cunoaste cel mai bine.
Pentru ca fiecare por al tenului tau respira odata cu tine. Stie cand esti plina de viata si prospetime, dar se resimte de cate ori oboseala sau stresul au un cuvant de spus. Tot ceea ce tu simti, el scoate la lumina.

Acum si tu stii totul despre el cu noua gama pentru ingrijirea tenului de la Elmiplant, la fel de naturala ca tine.

Noua gama de la Elmiplant, conceputa special pe tipuri de ten si varste, stie totul despre tenul tau si te va ajuta sa faci mult mai usor alegerile care ti se potrivesc cel mai bine. In functie de nevoile lui, poti alege acum produsele destinate ingrijirii tenului normal/ mixt sau uscat/ sensibil.
Combinatiile de extracte, vitamine si minerale ce se regasesc in noile formule te vor invata, dupa fiecare utilizare, inca un lucru despre tenul tau.
Le gasesti pe toate intr-o noua formula, un ambalaj cu un design deosebit ce reflecta principiile moderne ce stau la baza noii game Elmiplant pentru ingrijirea tenului.

Programul pentru intretinerea tenului NORMAL/ MIXT include:

Lapte demachiant cu galbenele si complex de minerale cu o formula usoara, non-iritanta, curata eficient si delicat tenul, indepartand si machiajul waterproof.
Complexul activ de minerale restabileste vitalitatea tenului.

Ingrediente active: ulei de galbenele, Complex de minerale (magneziu, cupru, zinc), Ulei de migdale, Extract din petale de trandafir, Extracte de mur si zmeur, Vitaminele C si E.

Lotiune tonica cu extract din petale de trandafir si complex de minerale indeparteaza excesul de sebum si impuritatile, actionand delicat, fara sa irite sau sa usuce tenul.

Ingrediente active: Complex de minerale (magneziu, cupru, zinc), Extract din petale de trandafir, Extracte de mur si zmeur, Extract de afin.

Crema Hidratanta cu cimbrisor salbatic si complex de minerale (SPF 6) asigura tenului tau portia zilnica de hidratare. Vitaminele si mineralele (magneziu, cupru, zinc) sunt indispensabile sanatatii tenului.
Ingrediente active: Extract de cimbrisor salbatic, Complex activ de minerale (magneziu, cupru, zinc), Ulei de Jojoba, Ulei din germeni de grau, Extracte de mur si zmeur, Unt de Shea, Vitaminele C si E.

Crema Antirid cu colagen si complex de minerale (SPF 6) va tine ridurile departe de gandurile tale, mentinand elasticitatea si supletea pielii.
Complexul activ de minerale si Vitamina C contribuie la reducerea ridurilor, activand procesul de regenerare celulara.

Ingrediente active: Colagen, Complex activ de minerale (magneziu, cupru, zinc), Ulei de masline, Ulei din samburi de caise, Ulei din germeni de grau, Extracte de mur si zmeur, Unt de Shea, Vitaminele C si E.

Programul pentru intretinerea tenului USCAT/ SENSIBIL include:

Lapte demachiant cu ulei de caise si complex de vitamine cu formula non-iritanta, curata eficient si delicat tenul. Indeparteaza si machiajul waterproof, fara a lasa pe piele o pelicula uleioasa.
Ingrediente active: Ulei din samburi de caise, Ulei de catina, Vitaminele C si E, Ulei de masline, Ulei de Jojoba, Extract din petale de trandafir, Iricalmin.

Lotiune tonica cu extract din petale de trandafir si complex de vitamine curata delicat machiajul si impuritatile, completand demachierea. Vitamina C are rol antioxidant, protejand pielea de factorii de poluare din mediu si de radiatiile UV. Nu contine alcool.

Ingrediente active: Extract din petale de trandafir, Vitaminele C si B5, Iricalmin, Extracte din flori de tei, albastrele si nalba.


Crema Antiiritanta cu galbenele si complex de vitamine (SPF 6) raspunde acum mai bine nevoilor peilii tale. Complexul activ de vitamine (C, E si uleiul de catina), aminoacizii esentiali si proteinele vegetale sunt ideale pentru pielea deshidratata.
Ingrediente active: Ulei din flori de galbenele, Vitaminele C si E, Aminoacizi esentiali si proteine vegetale, Ulei de masline, Ulei de migdale, Ulei de catina, Iricalmin, Unt de Shea.

Crema Nutritiva de Zi cu Aloe Vera si complex de vitamine (SPF 6) este ideala pentru pielea deshidratata, lipsita de fermitate si ridata. Extractul de Aloe Vera are un continut bogat in aminoacizi care ajuta la pastrarea elasticitatii pielii.
Ingrediente active: Extract de Aloe Vera, Aminoacizi esentiali si proteine vegetale, Ulei de masline, Ulei de Avocado, Ulei de catina, Vitaminele C si E, Iricalmin, Unt de Shea.

Programul pentru ingrijire specifica include:

Crema contur pentru ochi cu ulei din samburi de struguri si migdale are o formula echilibrata cu agenti de hidratare blanzi si complex vegetal activ.
Minimizeaza ridurile fine din jurul ochilor, previne formarea de riduri noi si revitalizeaza pielea. Produs recomandat persoanelor peste 25 ani.

Ingrediente active: Ulei din samburi de struguri, Ulei de migdale, Complex vegetal activ (Extracte din flori de tei, albastrele, coada calului, radacina de lemn dulce), Vitamina E, Acid hialuronic, Extract din petale de trandafir, Lipomoist (aminoacizi esentiali si proteine vegetale).

Crema contur pentru ochi cu Iricalmin, aminoacizi esentiali si proteine vegetale hidrateaza si reduce adancimea ridurilor si aliniilor fine. Aminoacizii esentiali si proteinele vegetale stimuleaza sinteza de colagen. Produs recomandat persoanelor peste 35 ani.

ALBATEN
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod