Frumuseţe. Cum îşi întreţin vedetele sânii. Secretele Iulianei Luciu

Una dintre vedetele care cunoaşte importanţa sutienelor şi a bustierelor este Iuliana Luciu, starleta înzestrată de Mama Natură cu un bust generos. "Folosesc foarte multe creme hidratante şi nu fac foarte multe lucruri pentru ei. Nu trebuie să le dai mai mare atenţie sânilor ca să arate într-un fel, trebuie să ai grijă de ei, pot să spun că port sutien în fiecare zi iar când ajung acasă îmi pun o bustieră sau un sutien pentru că, dacă sunt foarte grei şi nu port sutien, automat se lasă şi nu este bine", a povestit Iuliana în emisiunea Acces Direct.

3. Recurg la tratamente naturiste şi trucuri neconvenţionale

Pe lângă sport şi alegerea unui sutien potrivit, mai există o mulţime de trucuri pe care le poţi pune în practică şi tu pentru a-ţi întreţine bustul. Spre exemplu, Sonia Trifan a recunoscut că îşi îngrijeşte sânii cu lapte de măgăriţă, un truc pe care îl ştie de la bunica ei. Ce face vedeta, mai exact? Înmoaie un prosop în lapte de măgăriţă, îl aplică pe sâni şi decolteu şi îl lasă timp de 15 minute. Pentru ca tratamentul să dea roade, Sonia Trifan îl repetă de 3 ori pe săptămână.

La fel de bine, poţi încerca un tratament cu chimen sau alte plante care contribuie la menţinerea fermităţii bustului. "Sunt anumite plante (cum ar fi chimenul) cu proprietăţi de fermitate. Se pot prepara sub formă de ceaiuri sau poţi opta pentru suplimentele din magazinele naturiste", este de părere Dana Sota.

Nu în ultimul rând, o soluţie interesantă pentru a-ţi masa întregul trup, dar şi pentru a-ţi întreţine sânii o reprezintă duşurile scoţiene. Această metodă este promovată atât de Dana Sota, cât şi de frumoasa Tara, posesoarea unui bust natural superb. "Îmi iubesc sânii, mi-i întreţin cu duşuri scoţiene, alternez apa caldă cu cea rece şi termin duşul întotdeauna cu apă rece", a povestit cântăreaţa în emsiunea "Click!".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod