Din 14 iulie, Prima TV vă prezintă “Sector 7”

Sector 7 face marele pas în televiziune, sub sloganul “Umor subversiv şi salată de vinete“! Din 14 iulie, Prima TV vă prezintă “Sector 7”, un nou proiect de comedie.
Sector 7 este un colectiv de oameni talentați și pasionaţi de tot ce ţine de internet şi video. Scopul lor declarat este de a ridica ștacheta în ceea ce privește divertismentul de calitate din România. Cel nedeclarat este de a cunoaşte faima şi bogăţia, ca mai apoi să se retragă într-o republică bananieră fără acord de extrădare cu România. Colectivul e format din scenariști, regizori, comedianți, editori, designeri, programatori și cârciumari, din București și din toată țara.


Sector 7 realizează videoclipuri cu subiecte şi stiluri diverse - de la materiale despre dependenţii de seminţe şi reclame la citit, la anunţuri de recrutare pentru “Şcoala Vieţii” şi piese despre cum să înjuri corect din punct de vedere gramatical.

Aşadar, din 14 iulie, Sector 7 vă prezintă în fiecare săptămână, la Prima TV, câte un videoclip viral de observaţie socială, satirizând diverse aspecte ale vieţii de zi cu zi din România - de la probleme în trafic şi probleme în dragoste, până la reclame agasante şi lipsa de interes pentru educaţie a tinerilor.
 

“Fiecare clip este produs şi «îmbuteliat» de Sector 7, în sensul că este scris, filmat, jucat şi montat de o mână de oameni, lucru inedit pentru televiziune”, spune Alex Coteţ, Creative Director la Sector 7.
 
Din echipă fac parte comedianţii Raul Gheba, Teo şi Andrei Ciobanu, actorul şi muzicianul Cătălin Babliuc, şi actriţa Smaranda Caragea.
7 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod