Frumuseţe. Cum îşi întreţin vedetele sânii. Secretele Iulianei Luciu

Un bust frumos cu cheltuială se ţine! Sau poate nu? Chiar dacă vedetele locale şi internaţionale au la dispoziţie fonduri suficiente pentru a-şi face operaţii estetice şi orice intervenţii si-ar dori ca să aibă sâni frumoşi, de multe ori metodele simple, la îndemâna oricui, sunt cele la care apelează în mod constant. Iată care sunt secretele unui bust frumos pe care le pun în aplicare şi celebrităţile!

1. Fac mişcare fizică în mod regulat


Unul dintre secretele unei vieţi sănătoase şi al unui look de invidiat este sportul practicat în mod regulat. Activitatea fizică susţinută contribuie la sculptarea unei siluete de vis şi, atunci când implică exerciţii pentru tonifierea musculaturii bustului, ajută la menţinerea fermităţii sânilor pe termen lung.

"Femeia cu sâni de fier", americanca Susan Robin Sikes sau Busty Heart este posesoarea unui bust impresionant pe care, aşa cum a mărturisit ea însăşi, şi-l îngrijeşte cu sală şi cu... lapte. "Merg la sală şi beau mult lapte. Nu fac alte tratamente", a spus vedeta cu ceva timp în urmă, invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruţă.

2. Poartă sutiene şi bustiere potrivite

Pentru ca sânii tăi să fie fermi şi să îşi păstreze forma frumoasă, este esenţial să alegi şi să porţi cât mai mult posibil sutiene şi bustiere potrivite. Începe prin a te asigura că îţi cumperi numai articole de lenjerie intimă în conformitate cu dimensiunea bustului tău. "S-a constatat că peste 50% din femei îşi strică sânii sau nu îi pun în valoare pentru că îşi aleg greşit mărimea sau cupa sutienului", povesteşte experta în frumuseţe Dana Sota pe site-ul său.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod