Andreea Esca: „Pro TV a fost întotdeauna o fabrică de vedete“

Andreea Esca, stâlpul de rezistenţă al postului Pro TV, după cum este numită de mulţi oameni din media, a vorbit recent despre restructurările care au loc la televiziunea unde lucrează ea.

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV le-a acordat un interviu celor de la Radar de Media, vorbind, printre altele, şi despre Adrian Sârbu.

„Ca jurnalist, cred că a avut încredere în mine Vartan Arachelian, un om extraordinar de apreciat de mine și de foarte mulți alții; Marilena Rotaru, care este un om de televiziune extrem de valoros, un om de cultură, în general, extrem de valoros. A avut încredere Adrian Sârbu, care a hotărât să mă ia de la SOTI să facem Pro TV-ul. Sper să nu-i fi dezamăgit, și să fie și ei într-un fel mândri că au avut mână bună“, a spus Andreea Esca pentru Radar de Media.

Adrian Sârbu a avut încredere în mineAndreea Esca
Întrebată ce părere are despre migrarea vedetelor Pro TV către Antena 1, Esca a afirmat că trustul MediaPro a ştiut întotdeauna să creeze staruri, iar asta va face şi în continuare.

„Multe dintre aceste nume sunt găsite și formate de Pro TV, pentru a deveni adevărate vedete de televiziune.
Facem asta și în continuare, cu alți oameni. Deci, nu cred că va fi o problemă. Oricum, Pro TV, a fost întotdeauna o fabrică de vedete, peste gardul căreia s-a uitat mereu cu jind concurența. Iar faptul că acum unii se laudă cu vedetele create de Pro TV este măgulitor pentru noi, și este recunoașterea clară a valorii pe care o are școala Pro“
, a încheiat Andreea Esca.

7 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod