Cum să-ţi recucereşti tenul?

Tenul perfect, ca de porţelan, a fost şi va rămâne încă din cele mai vechi timpuri visul tuturor femeilor!

Tenul perfect, ca de porţelan, a fost şi va rămâne încă din cele mai vechi timpuri visul tuturor femeilor!

Dar ce ne facem atunci când tenul nostru nu arată aşa cum ne-am dori ... şi mai ales când acest lucru este rezultatul stilului nostru de viaţa! Alimentaţia nesănătoasă, alegerea produselor de îngrijire nepotrivite, lipsa unui ritual zilnic de îngrijire, dar şi obiceiul de a apela la diverse soluţii miraculoase pentru tratarea problemelor care încep să apară sunt câteva dintre posibilele motive pentru care tenul nostru se revoltă.

Astfel încep să apară probleme precum coşuri, puncte negre, luciu, pete post-acnee, pori dilataţi şi roşeaţa, şi ajungi în punctul în care trebuie să acţionezi.

Află câteva sfaturi utile care te vor ajuta să-ţi recucereşti tenul!

 

Acordă atenţie maximă alimentaţiei!


O soluţie care nu este miraculoasă, dar funcţionează de fiecare dată este aceea de a acorda mai multă atenţie alimentelor pe care le consumi în fiecare zi. Alimentele de tip fast-food, dulciurile din comerţ, produsele de patiserie şi alimentele ce conţin coloranţi şi conservanţi trebuie evitate.
Pentru a avea un ten fără probleme, medicii nutriţionişti recomandă un consum ridicat de legume şi fructe în stare crudă, oleaginoase neprăjite şi nesărate (migdale, caju, nuci braziliene), legume cu frunze verzi (spanac, lobodă, leurdă, ştevie, urzici, salată verde, pătrunjel, mărar) şi cât mai multe lichide neîndulcite (ceaiuri din plante medicinale, apă plată, limonadă, sucuri proaspăt stoarse din legume şi fructe). Respectarea unui regim alimentar echilibrat ajută organismul să elimine toxinele şi să obţină nutrienţii de care are nevoie pentru buna lui funcţionare.

Studiile au scos la iveală capacitatea unor alimente de a reduce riscul de apariţie a coşurilor. Ceaiul verde (sursă importantă de antioxidanţi care întineresc pielea), fructele de pădure (protejează pielea), alimentele bogate în zinc (ficat, carnea roşie, gălbenuş de ou, stridii, lactate degresate, alune) şi cele care asigură un aport însemnat de acizi graşi omega-3 (ulei de măsline, nuci crude, somon, macrou, anşoa, sardine, ulei din seminţe de in, avocado) sunt esenţiale pentru ca tenul tău să fie mai curat, mai luminos şi mai catifelat.

 
 

Alege produsele potrivite şi îngrijeşte-ţi zilnic tenul!


După ce ţi-ai reglat alimentaţia, este momentul să trecem la îngrijirea tenului. Pentru început este important să ţii cont de faptul că tenul cu probleme este şi mai sensibil. De aceea este important să foloseşti produse dermatocosmetice, deoarece acestea sunt testate dermatologic şi sunt foarte sigure. Acestea nu conţin parabeni, nu irită tenul şi nu obturează porii. Caută produse care să conţină atât ingrediente folosite în dermatologie (de exemplu ,alfahodroxi acizi), cât şi ingrediente care să îl hidrateze (glicerină şi uleiuri emoliente), pentru că un ten cu probleme, contrar părerii generale are nevoie şi de hidratare.

A doua regulă este respectarea unei rutine zilnice de îngrijire şi folosirea unui machiaj adecvat care nu doar să acopere, ci să şi trateze problemele tenului şi să absoarbă excesul de sebum.

Soluţia propusă de noi este: gama destinată îngrijirii tenului cu probleme NORMADERM DE LA VICHY.


 

PASUL 1: Curăţarea tenului

Pentru curăţarea tenului, Normaderm oferă 3 soluţii:


1. Gelul de curăţare cu apă

Curăţă în profunzime, micşorează porii, reduce excesul de sebum.

 

 

 

 

 

 

2. Soluţia Micelară Demachiantă

Curăţă în profunzime şi demachiază în acelaşi timp. Poate fi folosită şi în jurul ochilor.

 

 

 

 

 


3. Masca 3 în 1

Este un produs cu 3 utilizări: curăţare (are şi particule exfoliante pentru o curăţare în profunzime), gel exfoliant (se poate aplica precum un scrub o dată pe săptămână pentru eliminarea punctelor albe şi negre), mască (reduce excesul de sebum dacă se lasă să acţioneze pe ten 5 -10 minute).

 

 

 

 

 

PASUL 2: Îngrijirea şi hidratarea tenului cu probleme


Pentru îngrijirea totală a tenului cu probleme/tendinţă acneică se recomandă folosirea Normaderm crema cu efect total asupra tenului cu probleme.

Hidratează în profunzime şi are o cosmeticitate ridicată.

Este o excelentă bază de machiaj.

Rezultate: pielea este integral transformată începând cu a 7-a zi.

 

 

 

 

 

 

Produse de machiaj complementar!

NORMADERM TEINT - FOND DE TEN PENTRU TENUL CU PROBLEME


Dacă ai un ten cu probleme trebuie să fii atentă la machiajul folosit!

Alege Normaderm Teint, fondul de ten special pentru tenul cu probleme.

Nu conţine parabeni.

Este hipoalergenic.

Oferă un finisaj mat şi natural 

Oferă ultra-rezistenţă de 8 H la producţia de sebum.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Balbarau Carolina pe 23 Apr 2012, 10:26
    vichy

    A folosit cineva si ia ajutat.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod