Cum să te speli pe față corect

Poate că nu ți se pare foarte important să te speli pe față de două ori pe zi, însă beneficiile aduse pe termen lung tenului tău probabil că te vor convinge să faci acești pași în mod corect.
Experții în frumusețe din toată lumea sunt de părere că există anumite lucruri pe care le poți face și care te pot ajuta să te speli pe față corect. Iar nerespectarea acestor pași s-ar putea să anuleze toate eforturile pe care le faci pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului și chiar și să provoace anumite daune la nivelul feței, care nu ar apărea în mod normal. Iată cum poți să te speli pe față corect conform sfaturilor oferite de specialiștii în frumusețe!

3 pași care te ajută să te speli pe față corect


1. Spală-te bine pe mâini înainte


Ce rost ar avea să te speli pe față dacă nu te speli și pe mâini în prealabil? Acele bacterii care există pe mâinile tale pot fi transferate cu ușurință pe față și, de asemenea, pot duce la apariția unor probleme ale tenului. Cu alte cuvinte, spală-te pe mâini cu un săpun hidratant, înainte de a te spăla pe față, pentru a evita răspândirea bacteriilor.

2. Spală-te pe față în sensul invers al foliculilor


Acest secret al frumuseții provine de la specialiștii în frumusețe din Coreea. Iar pentru a-ți da seama cum poți face acest pas corect, te poți ghida după firele de păr.
Dacă părul crește inclinat spre sud, va trebui să îți speli fața cu mișcări circulare, înspre nord. În acest fel, vei putea curăța și crăpăturile de la nivelul feței, astfel încât să nu mai rămână bacterii deloc pe ten.

3. Șterge-te întotdeauna cu un prosop curat


Multe persoane nu se șterg cu un prosop curat după ce se spală pe față. Gândește-te puțin. Abia te-ai spălat pe față și ai îndepărtat bacteriile, însă când te ștergi cu un prosop murdar nu faci decât să adaugi din nou bacteriile pe față.
Data viitoare când te speli pe față, rezistă tentației de a te șterge cu prosopul pe care l-ai folosit după duș sau pe care te ștergi de obicei pe mâini. Adu-ți aminte că bacteriile nu au nevoie de un timp foarte îndelungat pentru a se răspândi. Așa că alege un prosop curat, chiar dacă te îngrijorează grămezile de prosoape pentru spălat care se vor strânge. Fața ta îți va mulțumi cu siguranță și te va răsplăti cu frumusețea și sănătatea sa.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod