Cum să-ți organizezi eficient hainele și pantofii. 20 de idei

În locuințele mici nu este prea simplu să-ți depozitezi în mod ordonat și eficient hainele astfel încât să găsești foarte ușor ceea ce cauți.
Chiar și atunci când ai un spațiu ceva mai mare la dispoziție, organizarea este esențială pentru un dressing cu care să te mândrești.

Dar câteva trucuri simple te pot ajuta să te folosești la maximum de spațiul pe care îl ai. De exemplu, inelele din plastic folosite pentru perdelele de duș pot fi înșirate pe un umeraș, astfel încât să poți agăța mai multe topuri, maiouri sau sutiene de același umerași. Vei reduce mult spațiu necesar pentru depozitarea acestor obiecte vestimentare de mici dimensiuni.

Pantofarele din material textil, care se agață, pot fi folosite și pe post de rafturi pentru haine, nu doar pentru a depozita pantofii.
Așază pe ele hainele din alt sezon, pe care nu le mai porți frecvent, lăsând în acest fel mai mult loc liber pentru piesele de sezon.

O metodă inedită pentru depozitarea hainelor care le este utilă celor care stau cu chirie și nu sunt dispuși să investească în dulapuri mari sunt suporturile pentru umerașe de tip stativ. Arată precum cele folosite în magazine pentru expunerea hainelor. Nu doar că îți vei organiza piesele vestimentare eficient, dar este și o metodă inedită de a-ți decora dormitorul.

Iar dacă nu știi unde să-ți păstrezi pantofii, un sistem foarte ușor de realizat, obținut din tuburi PVC tăiate și suprapuse, este soluția perfectă.
Tot ce trebuie să faci este așezi tuburile unul peste altul și să le fixezi cu adeziv.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod