Cele mai simple 5 metode de a întârzia apariţia ridurilor!


3. Odihneşte-te suficient

Odihna corespunzătoare este vitală pentru o sănătate de fier, dar şi pentru a menţine tinereţea chipului tău cât mai mult timp. Un program de 7-8 ore de somn pe noapte, respectat cu sfinţenie, este esenţial, la fel şi un orar regulat de culcare/trezire - inclusiv în zilele de weekend.

În timpul somnului, organismul secretă hormoni de creştere (HGH), responsabili pentru dezvoltarea şi multiplicarea celulelor, inclusiv a celor aflate la nivelul pielii.

Atunci când te privezi de odihnă, trupul tău produce cortizol, un hormon al stresului, care încetineşte dezvoltarea celulară, favorizează îmbătrânirea prematură şi, în consecinţă, îţi afectează tenul.

Cum producţia de HGH scade odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea şi calitatea odihnei devin cu atât mai importante!

4. Bea apă din belşug

Sporeşte efectul cremelor hidratante printr-un consum adecvat de apă! Cel puţin 2 litri pe zi sunt esenţiali, iar în timpul verii, cantitatea ar trebui să fie chiar mai mare.
Din fericire, nu este nevoie să te limitezi doar la apă: poţi bea şi ceaiuri neîndulcite, sucuri de fructe etc. Toate aceste lichide nu doar că vor oferi "materia primă" necesară celulelor pentru a-şi menţine activitatea şi a-ţi proteja tenul de ridurile premature, dar contribuie şi la o detoxifiere eficientă a organismului, o "armă" vitală pentru o piele tânără şi frumoasă.

5. Adoptă o alimentaţie echilibrată

Dacă hidratarea este importantă pentru un ten perfect, la fel este şi alimentaţia adoptată.
O dietă echilibrată, bogată în legume şi fructe, dar şi acizi graşi omega-3, excelenţi pentru piele, îţi va ajuta chipul să înfrunte cu brio trecerea timpului.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ginutza pe 12 Aug 2014, 11:13
    Indepartarea ridurilor cu Impreskin

    A folosit careva suplimentul asta pentru a indeparta ridurile? M-ar interesa si pe mine sa incep o cura pentru ca mi-au aparut riduri in zona ochilor si la gura! Mersi fain!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod