Simona Pătruleasa a pierdut sarcina

Medicii i-au dat o veste cumplită. Frumoasa prezentatoare TV a pierdut sarcina, la numai o lună după ce aflase că va fi din nou mamă, scrie Cancan.ro
În urma unui control de rutină, vedeta a fost anunţată de medici că a pierdut sarcina pe care o anunţase cu atâta bucurie în urmă cu câteva săptămâni. Fericirea vedetei a fost cu atât mai mare când a aflat că este însărcinată pentru că s-a chinuit să rămână gravidă cu fiica sa Ingrid, care acum are trei ani.

Ea şi soţul său Sabin Ivanof şi-au dorit foarte mult încă un copil, însă visul lor s-a destrămat când medicii au anunţat-o pe vedetă că a pierdut sarcina.

În urmă cu trei ani pentru a rămâne însărcinată, bruneta a apelat la un tratament inovator, ce presupunea ca în fiecare zi să-şi facă o injecţie în burtă. După 300 astfel de experienţe traumatizante, Simona a rămas, în sfârşit, însărcinată, după o fertilizare in vitro, iar în 2011 a adus-o pe lume pe Ingrid.

“Ingrid îmi spune mereu că vrea un frăţior sau o surioară. Poate chiar gemeni, că tot avem în familie. Eu mi-aş dori un băieţel, să semene cineva şi cu mine. Toata lumea spune că Ingrid seamănă cu tăticul ei. Ne dorim foarte mult încă un copil, sper ca Dumnezeu să facă din nou o minune, cât mai curând”, a declarat Simona Pătruleasa pentru CANCAN.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod