7 avantaje pe care le au femeile cu sânii mici

În multe cazuri, femeile cu sânii mici și-ar dori să aibă pieptul mai mare și chiar fac anumite demersuri în această privință.
Însă bustul mare nu este neapărat etalonul frumuseții sau al atractivității. Femeile cu sânii mari întâmpină mai multe probleme decât cele cu sânii mici. Uită de implanurile mamare și bucură-te de avantajele pe care le au femeile cu sânii mici! 

De ce ar trebui te bucuri dacă ai sânii mici?


1. Nu te doare spatele


Sânii mari reprezintă una dintre cauzele durerilor de spate. Femeile cu bustul mare au probleme și când fac sport, unele exerciții putând amplifica durerea de spate.
În cazul în care ai bustul mic, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la aceste tipuri de dureri. 

2. Ai un look feminin și natural


Nu poți alege ce dimensiuni a sânilor poți avea. Sau cel puțin nu fără o intervenție chirurgicală. Dacă ai sânii mici, nu considera acest aspect un dezavantaj sau defect al corpului tău. De multe ori, un bust mare nu arată neapărat feminin, mai ales dacă ești de părere că moderația este importantă în orice situație. 

3. Găsești mai ușor piese vestimentare potrivite


Probabil că majoritatea femeilor cu bustul generos vor fi de acord cu noi. Este mult mai ușor să găsești și să cumperi haine atunci când ai sânii mici.
Multe dintre piesele vestimentare nu sunt create pentru a se potrivi unui piept mare.

4. Poți dormi mai bine


Femeile cu un bust mare se pot trezi adesea în timpul nopții, din cauza durerilor, mai ales dacă dorm pe burtă.

5. Ai un corp frumos cu proporții echilibrate


Femeile supraponderale tind să aibă sânii mari, în timp ce femeile mai slabe au și pieptul mai mic. Nu strica aceste proporții naturale ale corpului tău, doar pentru că nu îți convine mărimea sutienului.

6. Economisești bani când mergi la cumpărături


Femeile cu bustul generos întâmpină trei probleme atunci când vor să achiziționeze un sutien: dimensiunea sutienului, prețul și modelele disponibile. Sutienele mari sunt puțin mai scumpe decât cele mai mici.
În plus, modelele pentru sutienele mari nu sunt întotdeauna cele mai delicate.

7. Eviți lăsarea sânilor


Lăsarea sânilor poate apărea în viața oricărei femei, la un moment dat. Cu toate acestea, sânii mari se lasă mai ușor și mai repede decât busturile mici. Prietenele tale cu sânii mari s-ar putea să întâmpine această problemă începând cu vârsta de 30 de ani sau chiar mai devreme, pe când tu nu te vei confrunta cu această situație până la 50 de ani. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod