5 măşti care-ţi salvează tenul

Ten gras, uscat, sensibil, toate tipurile de ten pot fi îngrijite natural. În funcţie de nevoile pielii tale, alege-ţi masca potrivită.
1 din 6

Mască cu ouă şi miere


Ouăle sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru proprietăţile hidratante. Sunt o sursă importantă de proteine şi lecitină, eficiente în tratarea pielii uscate. Ai nevoie de un ou crud, o lingură de miere şi o lingură de smântână. Amestecă ingredientele şi pasta obţinută întinde-o pe faţă şi gât. Las-o să acţioneze 15-20 de minute şi apoi clăteşte bine cu apă călduţă.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ralu Vizitiu pe 21 Mai 2014, 12:28
    ingrijirea tenului gras

    Eu am un ten gras iar din cauza tenului si a excesului de sebum mereu imi apar cosuri si puncte negre. Am incercat mai multe solutii de curatare a tenului si un control bun a excesul de sebum, care nu au functionat am hotarat sa merg la doctor. Medicul mi-a dat sa folosesc 2 produle de curatare, pe care inca le folosesc si sunt tare eficiente. Mi-a dat lotiune tonica cu 100% ulei pur din arbore de ceai(tea tree oil) fara alcool, de la Thursday Plantation si spuma de spalat pe fata tot de la firma asta. Pe langa cele 2 produse, chiar daca am tenul gras mi-a zis sa folosesc si o crema hidratanta cu ulei pur din arbore de ceai, ulei de macese si vitamina E tot de la firma asta. Intr-adevar de cand am inceput sa folosesc produsele efectele s-au vazut. Tenul a devenit mai curat, problema tenul gras a inceput sa se rezolve, iar cosuri si puncte negre nu am mai avut. Eu recomand, pe mine m-au ajutat si ma ajuta foarte mult.

    2
    0

  • Laura pe 5 Ian 2014, 16:17
    Scapa rapid de cosuri

    Incercati sa radeti coaja de la o portocala si sa o amestecati cu putina apa.Aplicati pe fata substanta si lasati sa actioneze in jur de 15 minute.Multi oameni au incercat si au recomandat cu incredere acest truc pt. scaparea rapida de cosuri...Succes!

    1
    0

  • DorobantuM pe 5 Iun 2011, 22:22
    incerarca asta

    incearca gel cu galbanele de la laropfarm.eu o folosesc de 2 sapt in zonele cu pete si deja au inceput sami treak.imi dau nuami seara pt k am tenul gras, iar dupa ce imi dau luceste si mai tare.mult succes.

    1
    2

  • cauc marcela pe 3 Mai 2011, 09:15
    pete brune pe fata

    am pete pe fata de 2 ani

    16
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod