Frumuseţe de vedetă. Cum s-a transformat Scarlett Johansson de-a lungul vremii

Actriţa, care a fost de două ori desemnată drept "Cea mai sexy femeie în viaţă" de revista Esquire, în 2006 şi 2010, este considerată urmaşa lui Marilyn Monroe în ceea ce priveşte sex-appealul şi senzualitatea. Dar nu a fost întotdeauna astfel.

Stilul său personal a evoluat spectaculos de-a lungul anilor, Scarlett transformându-se dintr-o tânără actriţă care abia se făcea remarcată din punct de vedere fizic într-un adevărat sex-simbol. A învăţat să-şi pună în valoare atuurile astfel încât să devină una dintre noile frumuseţi ale Hollywood-ului.

Scarlett Johansson a debutat în industria cinematografică la vârsta de zece ani, în filmul "North". În perioada adolescenţei a atras laudele criticilor pentru rolurile din "The Horse Whisperer" (1998) şi "Ghost World" (2001). Au urmat apoi numeroase producţii de succes, precum "Vicky Cristina Barcelona" (2008), "He's Just Not That Into You" (2009), "Iron Man 2" (2010), "The Avengers" (2012) sau "Captain America" (2014).

După o căsnicie eşuată cu actorul Ryan Reynolds şi o relaţie de numai câteva luni cu celebrul Sean Penn, Scarlett se pare că şi-a găsit fericirea alături de omul de afaceri francez Romain Dauriac. Cei doi au devenit părinţii unei fetiţe la începutul lunii septembrie 2014.

Iată, în imagini, evoluţia actriţei din 2002 şi până în prezent:

1 din 14

2002

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • camy pe 13 Nov 2014, 00:23
    Scarlett Johansson

    Aici arata cel mai bine absolut superba nu am cuvinte frumusetea ei aici imi aduce aminte de Rita Hayworth cred ca asa o chema, superba

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod