[fix title]

Eva iti raspunde
Buzele sunt hidratate de glandele salivare, dar nu strica sa le dam o mana de ajutor folosind rujurile si balsamurile ca o bariera impotriva razelor solare, a vantului si a frigului. Depinde de tine sa o faci. Iata aici cateva indicii pe care ar trebui sa le stii despre cum sa iti ingrijesti buzele.

Frigul si umezeala, la fel ca si caldura, contribuie la uscarea buzelor. O alta cauza a degradarii lor este imbratranirea organismului. Pe masura ce se petrece acest fenomen, ele se rideaza, se usuca si se exfoliaza din ce in ce mai mult.
In plus, evita sa iti treci cu limba peste buze pentru a le umezi. Usor de zis, greu de facut, nu-i asa? Un alt obicei prost este acela de a-ti musca buzele si de a-ti smulge bucatile de piele moarta. Ca sa nu mai vorbim despre rujul pe care il mananci procedand in acest fel.

Intrebarea ta era cum sa iti protejezi buzele. Bea multe lichide si in acest fel vei contribui la hidratarea lor. Niste buze crapate pot fi semnul lipsei de vitamina B. Mentine-le buzele tot timpul date cu ruj sau creme speciale, inclusiv inainte de culcare.
Sa nu te gandesti ca pe timp de iarna trebuie sa iti dai cu un balsam si apoi cu ruj. In timpul zilei, un ruj iti va asigura protectia de care buzele tale au nevoie iar balsamul poti sa il folosesti seara, inainte de culcare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod