Pentru toate varstele

De la margelute la bentite colorate, azi exista tot felul de accesorii "dulci" pentru tinerele care vor o frizura moderna.

Ciufulici
Intai se aplica multa spuma peste tunsoarea in scari si filata. Apoi, se usuca bine cu foehnul, aranjand parul din crestet cu degetele. in final se pune ceara pe varfuri si se da forma definitiva.

Codite amuzante
Parul de pe partea superioara a capului se imparte in sapte triunghiuri mici. Coditele se prind cu ajutorul unor elastice colorate. Coafura aceasta se poate realiza foarte bine si pe par scurt.

Bentite stralucitoare
Tot parul se piaptana strans pe langa cap. Se prinde in spate si varfurile se dau cu mult fixativ, ca sa stea obraznic, in sus. Bentitele se trag pe crestet, dinspre spate inspre fata.

Coafura in vant
Se stringe tot parul cat mai sus, in varful capului, si se prinde cu un elastic. Parul ramas liber se tapeaza bine, se da cu lac fixativ si se aranjeaza coafura cu degetele.

Superintins
Cu ajutorul foehnului (sau al unui aparat special) se intinde fiecare suvita. Varfurile trebuie sa stea in afara, iar pe ceafa parul trebuie sa fie foarte drept.

Valuri
Parul lung pana la umeri se pune pe bigudiuri foarte mari si se lasa sa se usuce. Apoi se perie, iar varfurile se mai usuca o data cu foehnul si cu peria rotunda, inspre inafara.

Buclat
Pe tot parul se aplica spuma fixativa si se pune apoi pe bigudiuri. Se usuca bine la casca si se scot bigudiurile. Coafura se aranjeaza cu un pieptene rar.

Cocarde
Se piaptana parul strins inspre spate. Se prinde apoi in cel mai de sus punct al crestetului si se fixeaza cu agrafe sau ace de par. Bentita se trage de pe frunte spre inapoi.

Prins simplu
Se aplica multa spuma fixativa pe par si se pune pe bigudiuri foarte mari. Dupa ce s-a uscat, se piaptana simplu cu degetele si se prinde usor la ceafa cu un elastic sau cu o clama.

Suvite "dulci"
Ideal pentru cele grabite. Parul se strange intr-o coada de cal, se rasuceste si se prinde cu o agrafa sau cu o clama. Din acest coc se trag in afara suvite care se dau cu lac fixativ.


Clasic intre 30 si 50 de ani
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod