Vrei ca toate sansele in dragoste sa fie de partea ta? Dantura alba, impecabila, este secretul...

Vedetele de la Holywood au votat in unanimitate! Dintii albi sunt importanti nu numai in cariera, ci si in dragoste... Un zambet larg, increzator si o privire adanca, patrunzatoare, ofera mai multe mesaje subliminale dacat orice declaratie de dragoste.
Vedetele de la Holywood au votat in unanimitate! Dintii albi sunt importanti nu numai in cariera, ci si in dragoste...
Un zambet larg, increzator si o privire adanca, patrunzatoare, ofera mai multe mesaje subliminale dacat orice declaratie de dragoste.

Ti le poti imagina pe Cameron Diaz sau Nicole Kidman, cu o dantura galbena, patata de cafea, tigari si dulciuri?

Vrei ca Sarbatorile de Iarna sa vina cu aventuri de neuitat si povestea de dragoste la care ai visat mereu?

DENT ESTET ne propune o solutie simpla si extrem de rapida.
Cu o programare prealabila, poti beneficia de o albire a dintilor cu aparatul ZOOM® ADVANCED POWER, cu rezultate spectaculoase. In numai doua ore pleci cu o dantura a la Hollywood, care iti va asigura un zambet imposibil de ignorat.

ZOOM® te intinereste cu 10 ani, iar pretul este incredibil:
NUMAI 1.100 RON !

Conform Smarter Smile Survey, U.S.A., 64% dintre persoanele intervievate sunt de acord cu faptul ca atat barbatii cat si femeile cu zambetul frumos sunt mult mai atragatoare. 87% sunt de parere ca zambetul este foarte important pentru increderea in sine.
Sase adulti din zece cred ca daca ar avea un zambet mai alb, acesta le-ar spori increderea in fortele proprii. In cadrul aceluiasi studiu s-a descoperit si faptul ca 71% dintre respondenti considera ca un zambet frumos leaga prietenii mult mai usor.

Contacteaza-ne si fa-ti o programare pentru un zambet de invingatoare, chiar inainte de Craciun.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod