Un Halloween stralucitor

Cum te-ai decis deja unde iti vei petrece seara, este timpul sa te hotarasti in ce te vei costuma. Asta daca ai ales sa participi la o petrecere tipica de Halloween. In caz contrar, este suficient sa optezi pentru o tinuta de seara, adecvata stilului care te reprezinta, si sa pui accentul pe machiaj. Daca nu ai ales o tinuta neconventionala, ai grija ca nuantele folosite sa se potriveasca cu hainele pe care le vei purta.

Pentru a obtine un machiaj reusit trebuie sa pregatesti "terenul" cu ceva timp inainte. Este bine ca in ajun sa iti pregatesti pielea, ingrijindu-ti corect tenul. Demachiaza-te, purifica-ti tenul cu o lotiune tonica si apoi aplica o crema de noapte. Dimineata, nu uita sa aplici o crema hidratanta. Poti chiar sa iti pui cateva picaturi de ochi pentru a-i face sa straluceasca. Cand te machiezi, foloseste culori intense si nu ezita sa iti accentuiezi machiajul din cauza luminii artificiale. Daca ai o alunita, intesific-o cu un creion dermatograf in aceeasi noanta si nu incerca sa o maschezi.

Cum obtii un machiaj de Halloween reusit:

Aplica mai intai o baza de machiaj: un corector sau anticearcan, in functie de culoarea tenului tau. Ea te va ajuta sa neutralizezi micile imperfectiuni ale tenului: cearcane, acnee, pete.

Cu ajutorul unui burete, aplica fondul de ten pe fata si pe decolteu, pana la umeri.

Utilizand o pensula groase, acopera-ti obrajii si decolteul cu un strat foarte subtire de pudra stralucitoare.

Aplica un fard alb stralucitor pe toata plioapa, apoi o umbra din fard de culoare intensa, incepand de la partea interioara a ochiului spre exterior. Poti ridica umbra in fuctie de cat de strident vrei sa te machiezi.

La coltul exterior al ochilor, aplica o micuta umbra cu fard cat mai inchis la culoare si ai grija ca aceasta sa se deschida spre coltul interior.

Daca vrei sa ai o privire rapitoare, poti sa apelezi la gene false negre sau argintii. In aceasta seara iti poti permite acest capriciu.

Subliniaza-ti privirea, conturandu-ti ochii cu tus sau creion dermatograf negru, maron, argintiu sau albastru, in functie de culoarea pe care o au.

In cazul in care nu ai optat pentru gene false, ai nevoie de un rimel pentru gene mai bogate sau ultralungi. Poti alege un rimel argintiu sau albastru inchis care iti va face o privire intensa si misterioasa.

Daca este necesar, corecteaza linia sprincenelor cu un creion special sau cu un dermatograf potrivit la culoare.

Lasa buzele pe ultimul loc. Nu uita ca pentru a le pune cat mai bine in evidenta trebuie sa le conturezi cu un creion special.

Alege un ruj intens, peste care aplica un luciu de buze cu reflexe. Daca nu vrei sclipiri inutile, ramai la culoarea de baza.

Pentru ca este sarbatoare, poti sa-ti aplici cateva paiete in forma de steluta sau lacrima la coltul exterior al ochilor sau pe pometii obrajilor.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod