Pune-te in evidenta!

Nimic nu te pune mai mult in evidenta decat un ten perfect si o vestimentatie pe masura. Atunci cand mergi la o petrecere, ai nevoie mai mult decat oricand sa stralucesti. Cu siguranta te intrebi ce altceva ar putea da stralucire chipului tau in afara de machiaj? Raspunsul este simplu: baza acestuia. Fondul de ten te ajuta sa iti unifici culoarea pielii si sa acoperi imperfectiunile, pudra da senzatia de piele fina si matasoasa, iar fardul de obraz iti ofera stralucire, luminandu-ti chipul.

Baza de machiaj este indispensabila, avand scopul de a ascunde micile imperfectiuni, pete sau roseata. Ea se aplica singura sau impreuna cu fondul de ten. Baza impotriva petelor rosii sau anticearcanul se aplica in cantiati mici si doar pe zonele care trebuie corectate.

Anticearcanul

Pentru a ascunde cearcanele, aplica fondul de ten, iar apoi un pic de anicearcan sub ochi. Estompeaza-l cu varful degetului insa fara a apasa sau freca. Dupa ce te-ai dat cu pudra, aplica un pic de fard de ochi alb in coltul interior al ochilor. Acest lucru ii va conferi luminozitate privirii tale.

Daca vrei sa camuflezi roseata sau micile vase de sange, cum ar fi cele de langa nas, amesteca un pic de anticearcan cu fond de ten. Aplica compozitia cu miscari delicate pana cand roseata se atenueaza si apoi da-te cu pudra pe toata fata.

Fondul de ten

Compact, fluid, stic sau crema, fondul de ten iti asigura un adevarat confort si finete tenului tau. Tine cont de faptul ca fondul compact ascunde mult mai bine imperfectiunile tenului, iar cel fluid ii confera o stalucire subtila. Daca ai tenul uscat sau sensibil, este bine sa alegi un fond de ten crema. Pentru tenul gras este indicat fondul sub forma de stic.

Nu aplica fondul de ten pe plioape si nu alege un ton roz sau orange deoarece iti va accentua prea mult trasaturile la lumina. Tine cont de faptul ca un fond de ten prea inchis iti va inaspri trasaturile fetei. Pentru ca fondul sa se potriveasca cu culoarea tenului tau, testeaza-l in palma sau pe gat. Daca folosesti un fond de ten fluid, incalzeste tubul in mana inainte sa il aplici. Se va intinde mult mai bine. Sterge excesul de crema de pe fata cu un servetel de hartie.

Pudra

Pudra are rolul de a lumina si catifela pielea. Este indispensabila deoarece asigura rezistenta fondului de ten si serveste de suport pentru fardul de obraz. Pudra compacta este ideala pentru retusurile din timpul zilei, in timp ce pudra praf iti fixeaza machiajul de dimineata.

Daca vrei sa ai un chip care iese in evidenta, poti alege o pudra perle pentru bronzat. Poti sa apilici pudra si pe plioape, inaintea fardului. Pentru a elimina excesul, foloseste un disc demachiant si sterge sprincenele si genele daca le-ai atins cu pudra.

Fardul de obraz

Fardul de obraz confera intensitate machiajului tau, remodelandu-ti fata. Astfel, poti obtine anumite umbre, folosind nuante diferite pentru a-ti ascunde defectele. Aplica fardul cu miscari usoare pe pometii orajilor si estompeza-l cu miscari circulare astfel inacat sa se incadreze perfect in machiaj. Tine cont de faptul ca fardul de obraz trebuie sa fie potrivit cu culoarea tenului tau. Daca ai fata alba, alege un fard in ton de roz, iar daca ai un ten mai inchis, mergi pe tonuri rosii, orange sau grena.

Fardul pudra se aplica mereu dupa ce ai pudrat deja fata. Daca folosesti unul fluid sau crema, il poti amesteca cu fondul de ten. Estompeaza-l cu varful degetelor si fixeaza-l cu un pic de pudra.



 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carmina02 pe 16 Apr 2008, 01:49
    fi splendida

    Vreti sa aratati bine fetelor? Aducem o gama foarte larga de produse profesionale (joico,l`oreal,wella,matrix, tigi bed head ,opi,creativ nail design si multe altele ) ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Cheltuiti mai putin ! Contactati-ne la afrodita.shop@yahoo.com pentru mai multe informatii si oferte! Va stam la dispozitie si cu un site in limba engleza www.afrodita.shopmarking.com !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod