Seri in stil Penelope Cruz

Multi o considera pe Penelope Cruz o a doua Sophia Loren. Pe, asa cum este rasfatata in cercul sau de prieteni, prefera ca, la petrecerile la care este invitata, sa se machieze cat mai natural, fara a neglija efectul "senzualitate". Afla care este secretul frumusetii sale - careia nu i-a rezistat mult ravnitul Tom Cruise, actualul sau iubit - de la Mihaela Mihai, make-up artist Ina Center.

Primii pasi:
Pasul I: inainte de a aplica fardul sau crema este nevoie de demachierea fetei si departarea impuritatilor.
Pasul II: aplicarea unei creme hidratante, recomandata in general tenului mixt, cum au majoritatea persoanelor - categorie in care se incadreaza, probabil, si tenul actritei.

Machiajul fetei:
Ca baza se aplica un fond de ten stick, care se aplica usor si succesiv incepind din mijlocul fruntii, nas, obraji, barbie. Acesta se intinde cu degetele, uniform, pe toata suprafata fetei.
Fondul de ten se alege in functie de efectul pe care doresti sa-l obtii. Recomnadarea make-up artistului este fondul de ten Teint Prodige de la Clarins, rezistent la transfer si care contine un complex antipoluare.

Machiajul ochilor:
Se incepe cu folosirea unui anticearcan la umbra ochilor. Pentru fardul de pleoape se recomanda aplicarea unei singure nuante, de maro, pe pleoapa superioara. In coltul extern al ochilor se va folosi nuanta Refet Aburn nr.18 de la Clarins, iar pe arcada o nuanta mai deschisa de maro, pentru luminozitate.
Pleoapa superioara se contureaza pe exterior cu un tus de ochi negru. Pentru gene este indicat un mascara pentru volum.

Pentru obraz:
Trebuie folosita o pudra cu aspect natural si bronzant care se va aplica pe frunte, obraz si barbie.

Machiajul buzelor:
Va incepe cu aplicarea unui creion contur de buze, care va fi in aceeasi nuanta cu rujul. Efectul aplicarii rujului trebuie sa fie unul natural si senzual in acelasi timp.

Rezultatul aplicarii acestui machiaj de seara ar trebui sa fie un ten luminos, care va fi admirat, cu siguranta, de toata lumea.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • muresan nicoleta pe 29 Ian 2009, 22:59
    mai vast

    imi place,dar vreau sa stiu mai mult detali,am 24 de an sunt bruneta ,cat se poate de naturala si asi dori sa stiu mai multe despre machiajul genelor,nu gasesc un rimel bun care sa-mi placa cum imi defineste genele,va rog sa-mi recomandati unul

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod