Cum sa te machiezi natural ca Laetitia Casta

Imaginea Laetitiei Casta, in reclama pentru produsele Shine Delicieux si Blush Delicieux este cea a unui ten sanatos, exact cum ni-l imaginam si noi, cu "bujori in obrajori", apreciaza Dana Argesan, make-up artist L'Oreal.

In acest vizual, intreg accentul a fost intentionat lasat pe armonia de nunate intre blush si ruj, iar acestea adaptate la cromatica vestimentatiei si accesorilor. Cum s-a obtinut acest look? Dupa o prealabila demachiere si hidratare, s-a aplicat cu grija fondul de ten, apoi se pudreaza (Visible Lift 16) atat in zona mediana cat si pe pometi, mai putin pleoapele.

Pudra obrajilor este obligatorie cand avem de-a face cu blush compact, pentru o buna estomapare a acestuia. Dupa ce am pieptanat si creionat (daca este necesar) sprancenele, recurgem la fardarea ochilor. Un machiaj foarte lejer la nivelul ochilor, ca prin contrast cu pometii si buzele, acestea sa iasa in evidenta. Pe pleoape s-a aplicat de la unghiul extern pana la cel intern (Color Fresco si Powder Pink), un fard de pleoape lichid care in functie de precizia aplicarii poate fi intins cu degetul, aplicator sau betisor cu vata. Acest fard se aplica direct peste fondul de ten, fara a pudrare intermediara. Pentru o conturare discreta a ochilor, s-a folosit contur Kajal - Marron Glace.

Pentru un efect cat mai natural se aplica in unghiul extern conturul de ochi, atat pe pleoapa superioara, cat si interioara. Dupa ce genele au fost pieptanate se aplica mascara. Pe pometi se aplica blush-ul cu ajutorul unei pensule late. Locul ideal de aplicare al blush-ului se stabileste in partea cea mai proeminenta a pometilor in timpul rasului. Sensul de aplicare este de la extremitatea fetei catre centru, cu pensula culcata pe pomete, dar nu perpendicular.

Rujul are o textura transparenta. Pentru buze bine definite se contureaza buzele si cu ajutorul pensulei se estompeaza catre interior conturul, dupa care se incepe aplicarea rujului cu buza inferioara, terminand cu buza superioara. Ca pometii sa fie bine definiti, optati pentru o coafura ce va lasa urechile neacoperite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod