Se apropie luna martie. Cum alegi cadoul perfect?

In primul moment, ai putea crede ca este vorba de o confuzie. Da, este adevarat ca luna februarie e pe sfarsite si in curand vor veni acele zile minunate de martie, cand femeile sunt mai rasfatate ca oricand... Sigur ca si tu, la randul tau vei primi cadouri, insa bineinteles ca nu ai uitat de persoanele dragi din jur: mama, alte rude de sex feminin, aceasta ca sa nu mai vorbesc de cele mai bune prietene... Si, din moment ce tot nu poti sta departe de raioanele de produse cosmetice, probabil ca aici se afla raspunsul la intrebarea "Ce sa-i cumpar?".

Desigur, ai putea ca in prealabil sa "testezi terenul" - cu alte cuvinte, sa intreprinzi o serie de cercetari pentru a afla cam ce produse se regasesc in "arsenalul" fiecareia dintre destinatare si, prin ricoseu, de ce anume ar avea nevoie. Nu este o masura lipsita de importanta; daca mama ta are patru fonduri de ten spre exemplu, este putin probabil ca mai are nevoie si de al cincilea.

Tine cont si de varsta si particularitatile persoanei respective. Daca este vorba de cineva mai in varsta (o matusa sau - de ce nu? - chiar bunica), nu vei gresi cu o crema hidratanta de maini, o pudra pulbere si, numai daca stii precis ce preferinte are, un ruj (obligatoriu mat, pentru ca nu i s-ar mai potrivi unul sidefat).

Daca este vorba despre prietenele tale, atunci n-ar trebui sa fie deloc dificil; doar discutati frecvent despre cele mai recente aparitii de profil si stii cam ce si-ar dori fiecare. Nu ar fi recomandabil sa ai drept criteriu de alegere a cadoului faptul ca "nu se poate sa nu-i placa, si-apoi, intotdeauna ai nevoie de asa ceva!".

Intr-adevar, exista o gama de produse neutre care bucura pe oricine, cum ar fi: o mascara neagra, un gloss transparent, un tratament pentru unghii sau un set pentru manichiura french. Insa mai mult ca sigur, aceste produse exista intr-un fel sau altul in portfard-ul prietenei, de aceea trebuie sa te orientezi catre un produs inedit, pe care ea nu l-ar fi achizitionat, ceva nou, modern. Iata cateva exemple din care poti alege:

  • Rujul rosu. Poate ca la inceput prietena ta va fi reticenta, dar dupa ce-l va proba va fi fericita: nu exista femeie sa nu fie avantajata de un ruj rosu, insa este nevoie de un impuls pentru a-l folosi. Pentru a desavarsi cadoul, poti lua si un lac de unghii asortat;

  • Mascara colorata in albastru, violet sau verde; un astfel de produs folosit cu un creion asortat inseamna 80% dintr-un machiaj de zi;

  • O pensula scumpa pentru pudra; in oras se gasesc multe tipuri de pensule pentru machiaj, mini truse sau truse complete, insa sunt doar cateva care merita atentie. Deci alege o singura pensula, cu par din veverita, maimuta, bursuc sau casmir, poti fi sigura ca va fi fericita si va folosi cadoul.

  • Sunt mari sanse ca prietena ta sa nu aiba o pila pentru unghii, din sticla. Este excelenta si se gaseste in magazinele de profil.

  • Crema-masca pentru maini, cu manusi atasate. Daca ea stia ca exista acest tip de produs... sigur si-ar fi cumparat.

  • Acum, dupa ce am trecut in revista cateva posibilitati, iti recomandam o serie de produse din gamele pregatite special pentru sezonul care se apropie. Nu-ti ramane decat sa iei lista si sa incepi sa bifezi, iar apoi... spor la cumparaturi! Cred ca nu mai este necesar sa-ti spun ca nu e deloc prematur sa te ocupi de acest lucru, evitand astfel aglomeratia si stresul specifice inceputului de martie...

    Gene spectaculoase pentru o privire de diva

    Diferite zile, diferite look-uri, diferite gene - aceasta implica diferite tipuri de mascara? Nu neaparat! Cu noul Astor 3-style Mascara, ai trei stiluri de machiaj, folosind o singura mascara. Astor combina doua formule performante si doua perii diferite de inalta precizie, intr-un singur produs. Primul aplicator iti asigura lungime maxima si separare, iar cel de al doilea, volum maxim fara a incarca genele. Gene lungi, volum senzational sau amandoua la un loc. Secretul se afla in cele doua formule si cele doua perii care pot fi folosite separat, pentru a crea un efect fabulos sau impreuna, pentru gene de senzatie.

    Prima formula ofera lungime, cu ajutorul complexului Lash-Stretching, care este compus dintr-o pelicula ultra-fixativa de stilizare a genelor si dintr-o ceara structurala. Aplicata pe gene, ea le extinde marimea naturala cu pana la 60% (produce pana la 70% ridicare si 50% mai multa curbare) si dureaza de-a lungul intregii zile. In plus, contine vitamine si agenti de protectie.

    A doua formula ofera volum, gratie unei tehnologii de ultima ora. Ambele formule sunt create special pentru a nu lasa pete si a nu incarca genele. Produsul, testat dermatologic si oftalmologic, poate fi folosit si de persoanele care poarta lentile de contact. Disponibil in variantele negru si maro, acest mascara poate fi achizitionat la pretul de 33 RON.

    Prospetime si aspect mat - perfectiune timp de 16 ore!

    Noul Cool Matte 16Hr Mousse, o inovatie propusa de Rimmel, are la baza formula spuma aquacool. Aceasta revitalizeaza pielea cu senzatia sa de racorire, atat in momentul aplicarii, cat si pe durata intregii zile. Tenul se simte mai purificat si mai proaspat, gata sa reziste in fata caldurii si a umiditatii, care dau aspectul lucios al pielii. Rezultatul? Un ten curat, mat pe durata a 16 ore - cu alte cuvinte, atat timp cat ai nevoie, de dimineata pana seara. Si nu numai atat, fondul de ten este rezistent la transfer timp de 16 ore.

    Acesta are un nivel ridicat de apa purificata (si un nivel scazut, corespunzator, de silicon), motiv pentru care este cu adevarat protector pentru ten, cu un pH echilibrat si o formula fara agenti grasi, care actioneaza in armonie cu tenul. Poti alege dintr-o paleta de patru nuante moderne, de la Ivory (100) pana la Classic Beige (201). Produsul este disponibil la pretul de 30 RON.

    Stralucire, culoare si feminitate

    Nu degeaba se spune ca primavara, natura se trezeste la viata. The Body Shop ne propune o serie de produse care ne vor conferi un plus de prospetime, iar nuantele sclipitoare si pastelate vor atrage toate privirile. Feminitatea nu ar putea fi mai rasfatata. Toate produsele din gama de primavara sunt imbogatite cu uleiuri speciale, care mentin hidratarea epidermei la nivel optim.

    Pentru buze, The Body Shop iti sugereaza un gloss ultra stralucitor pe baza de fructe, care iti va conferi un zambet sclipitor si senzual. Produsul, disponibil in trei variante, costa 46.40 RON.

    Dupa cum stii, daca buzele stralucesc, acelasi lucru ar trebui sa fie valabil si pentru obraji. Bineinteles, pastrand proportiile... Adauga, deci, un plus de luciu chipului tau, cu ajutorul fardului de obraz Solar Duo Blush. Produsul imbina doua nuante distincte, care vor aduce un plus de caldura si stralucire infatisarii tale. Modern, feminin si usor de folosit, produsul poate fi achizitionat la pretul de 63.70 RON.



     

    Posteaza comentariu

    Greu de citit? Regenerare cod