Ricci Ricci de la Nina Ricci

Noul parfum al casei Nina Ricci, este un parfum de zi care trezeste simturile si inalta spiritul.Este un parfum floral,stralucitor,sensual creat pentru femeia moderna, urbana.

Noul parfum al casei Nina Ricci, este un parfum de zi care trezeste simturile si inalta spiritul. Este un parfum floral,stralucitor, sensual creat pentru femeia moderna, urbana. (Foto: Ricci Ricci de la Nina Ricci)

Aceasta noua creatie are ca sursa de inspiratie unul dintre cele mai puternice simboluri ale brandului: funda care este un simbol poetic, rafinat, si atat de feminin, un detaliu de stil.

Ricci  Ricci este un parfum care te sustine in decursul unei zile datorita celor 4 ingrediente magice care ilustreaza temperamentul eroinei: prospetimea este accentuata de puternicele note de bergamota si rubarba, notele florale sunt de la Tuberoza Indiana si Trandafirul Centifolia, iar notele senzuale de baza sunt oferite de Patchuli si Lemnul de Santal. Si bineinteles completate de extraordinarul miros al Reginei Noptii.

Eroina Ricci Ricci crede in puterea de a-si  modela lumea in care traieste. Cu funda in mana, ea se plimba prin oras, dand viata tuturor lucrurilor pe care le intalneste in cale. Femeia Ricci Ricci poate fi fermecatoare, lasand in urma ei doar un val misterios  al prezentei sale, dupa care dispare incet.  
Unul din ingredientele de baza este floarea Regina Noptii, o floare unica care se deschide dupa amiaza si ramane inflorita de-a lungul noptii, cand emite un parfum intens, proaspat si are un efect energizant asupra celui care il inhaleaza.

Ricci Ricci se gaseste din octombrie in  marile parfumerii din toata tara.

  • Ricci Ricci edp 30 ml  190 lei
  • Ricci Ricci edp50 ml   275 lei
  • Ricci Ricci edp100 ml 360 lei


Nina Ricci este una dintre cele mai importante  case de moda frantuzesti  lansata inca din 1932. Casa realizeaza doua colectii de moda in fiecare an, creand intre 80 si 100 de modele noi. In fiecare an Nina Ricci produce 600.000 de litri de parfumuri, si confectioneaza in medie 100.000 de sticle pe zi; 25 de milioane de articole sunt expediate anual în 130 de tari. (Foto stanga:  L'air du Temps )

Parfumurile  simbol  al Ninei Ricci sunt lansat inca din 1948, un parfum floral-condimentat, usor de purtat în orice ocazie, seducator, senzual, provoaca o emotie intensa, este fermecator, unic. (Foto drepta: Premier Jour)

Premier Jour  a fost lansat in 2001,este  parfumul potrivit pentru o femeie senzuala, sigura de sine si de alegerile care le face, Parfumul creaza o legatura intre romantism, feminitate si poezie,cu un pronuntat control de sine al senzualitatii, ce simbolizeaza noua era Nina Ricci.


O zana a timpurilor moderne, cu puteri magice 


Nina, parfumul  magic de la Nina Ricci este proaspat, florat fructat cu arome delicioase. O noua aroma gurmanda si moderna ce debordeaza de feminitate. Parfumul Nina reprezinta femeia ca o zana a timpurilor moderne, cu puteri magice.  (Foto: Nina)

Asteptam parerile voastre despre parfumul Ricci Ricci  la adresa de email cosmetics@niran.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod