MySkin.com - aplicaţie online pentru frumuseţea ta

Frumuseţea se mută online. Există deja zeci de aplicaţii care te ajută să "probezi" coafuri sau diferite tipuri de machiaj, să îţi albesti dinţii virtual sau să vezi cum ţi-ar sta cu câteva kilograme în minus (sau în plus, după caz).

Frumuseţea se mută online.
Există deja zeci de aplicaţii care te ajută să "probezi" coafuri sau diferite tipuri de machiaj, să îţi albesti dinţii virtual sau să vezi cum ţi-ar sta cu câteva kilograme în minus (sau în plus, după caz).
 

Site-ul myskin.com, lansat anul acesta, vine cu o altă propunere.
 
După ce oferi detalii despre tine, precum culoarea pielii, a ochilor şi a părului, tipul tenului, problemele pielii cu care te confrunţi frecvent şi detalii despre produsele cosmetice pe care le-ai folosit de-a lungul timpului, îţi recomanda cele mai eficiente produse pentru tine, dintr-o gamă de 4500 de branduri.

 
 
Îţi arată de asemenea ce produse preferă utilizatorii cu un tip asemănător de piele sau păr.

Site-ul a fost dezvoltat de doi absolvenţi ai Harvard Business School, împreună cu un chirurg plastician şi un biofizician.
 
"Eu şi cu partenerul meu de afaceri am început proiectul mySkin.com acum câţiva ani. Conceptul a fost acela de a începe cu o bază de date uriaşă de produse cosmetice şi o echipă de experţi care să evalueze şi să împartă produsele pe categorii de recomandare, în funcţie de un număr mare de factori, precum riduri, acnee, rosacee etc.", a declarat pentru futurederm.com Rahul Mehendale, unul dintre fondatorii mySkin.com.

 
Serviciul este gratuit, iar tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe site, cu o adresă validă de email. Te poţi loga şi prin intermediul contului de Facebook.
 
Aceeaşi aplicaţie este disponibilă şi în variantă mobile. Mobile mySkin, pentru iphone sau Windows Mobile, îţi permite să alegi produsele ideale pentru tine chiar când te afli la cumpărături.

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod