Ghidul de supravieţuire al părului meu

Superba actriţă Liv Tyler este admirată şi invidiată de milioane de femei din toată lumea, nu numai pentru frumuseţea ei, ci şi pentru cea a părului său. Mai puţin cunoscut însă este faptul că părul lui Liv este supus unor adevărate provocări în decursul unei săptămâni obişnuite. Iată un fragment din jurnalul părului ei:
Superba actriţă  Liv Tyler este admirată şi invidiată de milioane de femei din toată lumea, nu numai pentru frumuseţea ei, ci şi pentru cea a părului său. Mai puţin cunoscut însă este faptul că părul lui Liv este supus unor adevărate provocări în decursul unei săptămâni obişnuite. Iată un fragment din jurnalul părului ei:

Luni - Toată ziua la filmări! Părul meu a fost ondulat (foehn, bigudiuri, tapare – de toate!) Am rugat stiliştii să folosească serumul meu, Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair Split End.

Marţi - Mi-am spălat părul cu şamponul şi balsamul Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair pentru a-l hrăni de la rădăcină până la vârfuri.
Apoi am revenit la filmări – astăzi stiliştii mi-au îndreptat părul.

Miercuri - Din nou la filmări. Astăzi părul meu a fost iniţial îndreptat, iar apoi coafat din nou, în stil sauvage, plin de volum.

Joi - Şedinţă foto pentru o revistă – 4 tipuri de coafuri pentru 4 ţinute diferite. Fiecare arată superb, însă părul meu a fost pieptănat, uscat cu foehn-ul, întins cu placa, tapat şi prins în agrafe. Auch! O adevărată provocare!

Vineri - O zi de răsfăţ pentru părul meu! L-am îngrijit cu produsele din colecţia Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair.

ÎNCEARCĂ ŞI TU!

Cu toate că părul tău nu este supus unor torturi similare celor impuse de meseria lui Liv, acesta trece zi de zi prin provocări ca rupere, periaj, spălare şi stilizare. Încearcă produsele din colecţia Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair şi te vei convinge.

1. Şamponul Pantene Pro-V

Anti-Breakage & Repair conţine ingrediente inovatoare care ajută la combaterea deteriorării* şi
contribuie la o îngrijire mai intensă şi mai eficientă a părului. Protejează şi previne electrizarea, lăsând părul neted şi cu aspect sănătos*.
* împotriva deteriorării în urma coafării











2. Aplică balsamul Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair de la rădăcină, până la vârfuri.

Acest balsam cu formulă îmbogăţită, conţine micro nutrienţi care ajută la menţinerea hidratării în profunzime, pentru un păr cu aspect sănătos* şi strălucitor. Protejează şi redă rezistenţa naturală a părului*.
* împotriva deteriorării în urma coafării









3. Destinat acţiunii la nivelul vârfurilor, unde părul este cel mai fragil, serumul Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair Split End are o acţiune hrănitoare şi de fortifiere, pentru un păr cu aspect vizibil mai  sănătos*.


Aplică-l pe vârfuri înainte de a îţi usca părul cu foehn-ul, ori pe părul uscat pentru protecţie, strălucire şi un efect reparator*.
* împotriva deteriorării în urma coafării




SECRETUL PĂRULUI LUI LIV

Pentru a-şi păstra părul sănătos* pe parcursul unei săptămâni aglomerate, Liv este la fel de preocupată de îngrijirea lui, ca şi de cea a pielii. Colecţia Pantene Pro-V Anti-Breakage & Repair conţine ingrediente care întăresc rezistenţa*, netezesc firul, ajută la prevenirea ruperii şi previn electrizarea.

În acest mod, părul este protejat şi arată sănătos*.
* împotriva deteriorării în urma coafării
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod