Compania Pass Partout - Dan Puric va invita la spectacolele "Toti cinci" si "România. Inschis pentru inventar", la Teatrul de pe Lipscani

Spectacolul „Toti Cinci", se numara printre primele creatii proprii ale actorilor scoliti de Dan Puric. De fapt, este a 3-a premiera a acestei generatii, dintr-o serie de 11. “Toti cinci”, deschide poarta spre sufletul omului contemporan bantuit de angoase, frustrari, vise, iubiri si sperante traduse in gest, dans si pantomima.
Sâmbătă 4 februarie, "Toti Cinci"

Spectacolul   „Toti Cinci", se numara printre primele creatii proprii ale actorilor scoliti de Dan Puric. De fapt, este a 3-a premiera a acestei generatii, dintr-o serie de 11. “Toti cinci”, deschide poarta spre sufletul omului contemporan bantuit de angoase, frustrari, vise, iubiri si sperante traduse in gest, dans  si pantomima.


Comicul, tragicul si ilarul converg catre un final spectaculos care transcrie in imagini si emotii conditia omului.
Demersul spectacolului nu critica omul, nu-l umileste, ci il sustine, dialogand profund, precum personajul lui Sorescu: „Lasa, Iona, c-om iesi noi candva la lumina!"

SPECTACOL COORDONAT DE DAN PURIC

Scenariul şi regia: Toţi Cinci;  Costumele: Wilhelmina Arz; Scenariul şi regia:Toţi Cinci; Distribuţia: Ana Pepine, Dana Paraschiv, Silviu Man, Paul Cimpoieru, Ştefan Ruxanda


Duminica 5 februarie va invitam la spectacolul "Romania.Inchis pentru inventar", in regia lui Dragos Huluba, cu Violeta Totir Huluba, Dragos Huluba si Eduard Adam, spectacol care a primit “Premiul Special al Juriului” la Festivalul Comediei Romanesti in 2010.

A “reface” o lume care pare desueta –comunismul, o lume care nu a murit ci rezista inca vie, in noi, pare un SF. Dar cei trei actori, care au pus in scena “Romania.Inchis pentru inventar” au construit cu talent si ingeniozitate spectacolul despre un timp necunosct pentru unele generatii sau îngropat adânc, de către cei care l-au trăit-timpul comunismului.
    
Regia: Dragoş Huluba; light design: Sorin Vintilă; Distribuţia: Violeta Totir Huluba, Dragoş Huluba, Eduard Adam

•    Bilete: 30 lei/25 lei; reducere studenţi 20 lei
•    Rezervari si informatii: 021 315 89 80 / 0761 319 819.
•    Program casa de bilete: Marti - Miercuri, 11-18; Joi, Samabata, Duminica - 12-19; Vineri - 11-19; Luni – inchis

Bilete: 30 lei, 25 lei; reducere studenti 20 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod