DENT ESTET lanseaza "Smile-Style guide"

Zi de zi iti doresti sa fii mai frumoasa, mai increzatoare in propriile forte, sa te faci remarcata, sa fii iubita... Un chip luminos sau poate o privire patrunzatoare... Care este secretul?... Mai mult...
Zi de zi iti doresti sa fii mai frumoasa, mai increzatoare in propriile forte, sa te faci remarcata, sa fii iubita... Un chip luminos sau poate o privire patrunzatoare... Care este secretul? Un zambet perfect!

De fiecare data cand facem cunostinta cu o persoana suntem atenti la felul in care arata, la tonul vocii si la felul in care ne zambeste. O dantura ingrijita ne capteaza atentia si ne castiga increderea, fiind primul pas spre admiratie.

Conform unui studiu recent, 93% din comunicarea dintre persoane este non-verbala.
Continutul unei discutii reprezinta numai 7% din factorii la care omul cu care intri in contact reactioneaza.

DENT ESTET a inteles acest lucru si, pentru ca vrea ca dorinta ta sa devina realitate, face primul pas in locul tau.

Dupa mai bine de 10 ani de experienta in domeniul dentar, DENT ESTET lanseaza o noua provocare ce iti va determina gradul de atractivitate prin prisma zambetului - conceptul "Smile-Style guide".

Pentru ca DENT ESTET a invatat sa te asculte si pentru ca a invatat cat de important este sa ai un zambet impecabil, a introdus in Romania, in completarea si sustinerea conceptului "Smile-Style guide", instrumentul de masurare al atractivitatii zambetului tau - Smile Test®.

Smile Test® iti ofera posibilitatea de a-ti proiecta propriul zambet in doar doi pasi!
1.
Evaluarea perceptiei asupra propriului zambet
2. Vizualizarea zambetului final prin aplicarea programului computerizat DENTAL MASTER

Zambetul tau se apropie de perfectiune?...
Contacteaza-ne si VEI AFLA!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod