De la serviciu la petrecere

Chiar daca ai stat cel putin 8 ore/zi in birou, sau poate mai mult, timp de aproape 300 de zile pe an (multi lucreaza si sambata) si daca toti colegii tai s-au obisnuit cu imaginea ta cotidiana, de femeie cocheta dar rezervata, nu inseamna ca petrecerea de Craciun nu mai poate oferi nimic nou despre tine.
Timpul este destul de strans, programul este contracronometru si nu avem decat o ora pentru "renovare-reconstituire". Exista doua posibilitati: intre serviciu si petrecere sa mai poti ajunge pe acasa... sau nu.

Posibilitatea numarul 1 - poti ajunge pe acasa

In acest caz fericit, clar exista o ora pentru pregatiri. Iata o esalonare:
Demachiere tonifiere - 3 minute;
Dus - 5 minute, cu tot cu spalatul parului;
Masca hidratanta, relaxanta - 10 minute, timp in care se efectueaza masajul corpului cu o crema hidratanta nongrasa - 7 minute;
Se indeparteaza masca si se aplica o crema hidratanta, baza de machiaj - 3 minute;
Uscatul parului cu difuzorul - 10 minute;
Fond de ten hidratant - 1 minut;
Fard corector si pudra - 2 minute;
Machiajul ochilor - 5 minute;
Machiajul obrajilor si aplicarea unui gloss pe buze - 2 minute;
Imbracarea - 10 minute (cu tot cu prelungiri);
Aplicarea unui strat de oja cu uscare rapida tip Rimmel Lycra Nail Wear 60"
Aduna aceste minute (verificate) si vei constata ca mai este timp chiar de retusuri inerente.

Posibilitatea numarul 2 - machiaj rapid pentru petrecere

Daca nu ai cum sa mai ajungi pe acasa si trebuie sa mergi direct la petrecere trebuie sa ai in plus trei articole in port fard: picaturi pentru ochi, un fard tip crema grasa si un glitter (sclipici).

Machiajul de zi se retuseaza, cu pudra compacta si se estompeaza pleoapele cu o discheta demachianta uscata. Fardul de pleoape se reimprospateaza cu nuanta folosita dimineata. Fardul crema se aplica pe arcade si pometi. Acest fard trebuie sa fie intr-o nuanta calda de roz sau un bej pal. Peste acest fard se aplica glitter-ul care va adera foarte bine pe textura grasa si va straluci foarte frumos in lumina serii. Deasemenea trebuie aplicat inca un strat de mascara pe gene. Rujul poate fi cel de peste zi.





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod