Culorile verii tale

Caldura este intr-adevar suparatoare in aceasta perioada a anului. Ne gandim cum sa ne imbracam mai comod, sau unde sa plecam in concediu. Dar oriunde ne-am afla, la serviciu sau in concediu, nu putem uita de machiaj. Si cum sa facem ca acesta sa fie cat mai rezistent, sa ne creeze cat mai putine batai de cap?
Ne trebuie oare alte produse cosmetice pe timpul verii? Categoric da!

Alexandru Abagiu, make-ul artistul Maybelline, ne ofera cateva sfaturi care sa ne ajute in timpul verii.
In primul rand trebuie sa "pacalim putin caldura", spune Alexandru. Vara aceasta se poarta machiajul in ton cu sclipirea nisipului, a soarelui, cu valurile marii, ceea ce presupune un machiaj cat mai luminos.

Pentru buze se recomanda gloss-ul in culori cat mai naturale. Acesta trebuie sa fie in armonie cu unghiile, asa ca fiecare colectie de cosmetice pentru aceasta vara iti va oferi si lacul de unghii care sa se asorteze cu gloss-ul ales. Machiajul ochilor este foarte important, asa ca se folosesc farduri rezistente la caldura, stralucitoare, perfecte pentru un machiaj de lunga durata si chiar sofisticat in toiul verii. Nuantele brune, rose si corail sunt vedetele acestei veri, si totodata cele ce te vor face sa stralucesti intr-o lumina calda si sclipitoare.

Si ca sa vezi exact despre ce vorbim, am facut un mic ghid al produselor cosmetice special lansate pentru vara de firmele de cosmetice.

Maybelline



"Fruity Jelly", gloss pentru buze - 145.000 lei


"Water Shine", lac de unghii - 95.000 lei


"Cool Effect",fard de pleoape - 132.000 lei


L'Oreal



"Crystal Shine", ruj - 285.000 lei


"Shock Resist", lac de unghii - 200.000 lei


"Color Fresco", fard de peloape - 240.000 lei


"Crystal Touch", gel de fata si corp - 253.000 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod