Buze frumoase

Daca-ti doresti sa ai buze frumoase si ingrijite, e nevoie de un mic efort. Acorda-le cateva minute zilnic, foloseste produsele potrivite si vei observa cu siguranta diferenta.

Buzele sunt foarte fragile si de aceea trebuie sa fiti foarte atente in ingrijirea pe care le-o acordati in fiecare zi. E foarte important sa folositi produse pentru machiaj ce au in compozitie ingredienti activi noi, care sa regenereze pielea buzelor, sa le dea suplete si sa le hidrateze, pentru a-si recapata culoarea naturala roz.
Este recomandabil sa optati pentru rujuri cu o formula fina, usoara, care sa se aseze ca o pelicula imperceptibila pe buze, creand senzatia de natural. Daca aveti buzele uscate, folositi un balsam de buze care sa nu contina camfor. Il puteti folosi si ca baza pentru ruj, care trebuie sa fie foarte hidratant.

Gloss-ul (strugurel) este o alta varianta care va poate ajuta sa va pastrati buzele fragede. Evitati formulele de ruj care dureaza mult, pentru ca nu contin grasimi si usuca foarte tare. Pe timpul noptii, puteti folosi pe buze aceeasi crema pe care o aplicati in zona din jurul ochilor.
O data sau de doua ori pe saptamana, aplicati pe buze ulei de migdale dulci si lasati-l sa actioneze toata noaptea. Pentru un zambet frumos, faceti, in mod regulat, un gomaj al buzelor cu un gel pentru fata, ca sa eliminati pielea moarta.

Buzele bine machiate sunt cele carora li se acorda mai multa atentie. Desigur, puteti da cu ruj repede si sa strangeti buzele pentru uniformizare. Este ceea ce face cea mai mare parte a femeilor... si este o greseala. Buzele cu margini perfecte sunt destul de rare si, de aceea, sa le acordati unu-doua minute pentru a le redesena nu este un efort prea mare.
Daca aveti puf pe buza superioara, indrazniti sa-l indepartati cu ceara calda sau rece, prin epilare electrica, cu penseta, sau prin decolorare, daca nu este prea des, pentru ca nimic nu este mai urat decat aceasta umbra pe fata unei femei. Urmand micile noastre sfaturi, veti avea cu siguranta buze frumoase si un zambet cuceritor.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 26 Aug 2010, 21:22
    LUCIURI

    AM BUZELE MARI UNI SPUN CA MIAM FACUT IMPLANTURI SI PROBLEMA E CA NU AM NICI UN LUCI CARE SA ARATE FRUMOS PE BUZELE MEL

    0
    0

  • Rodica pe 5 Mar 2009, 18:44
    asa vreau

    frumos referat foarte frumos,interesant

    0
    0

  • nicole pe 3 Mar 2009, 13:35
    nike

    e super tare artycolul

    0
    0

  • jeembeem pe 7 Feb 2009, 13:06
    tratament

    buzele mi se crapa foarte repede,ce ar trebui sa folosesc?

    0
    0

  • silvia pe 5 Mar 2008, 10:15
    buze uscate

    am buzele foarte sensibile si mi se crapa foarte usor va rog sa imi dati un sfat,

    1
    0

  • crystynutza pe 23 Feb 2008, 12:51
    pielea moarta

    mia placut mult articolul dvs dar as vrea sa imi spuneti cam ce fel de gel tre sa folosesc sa indepartez pielea moarta. va multumesc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod