Coafuri pentru mirese de vis!

Despre tendintele in coafura pentru mirese, aflam de la Razvan Andrei ca "de cativa ani, coafurile mireselor se realizeaza in asa fel incat imaginea obtinuta sa fie cat mai romantica, cu bucle conturate si lasate liber sau cu parul strans, zonele cu volum sa nu depaseasca latimea capului si intotdeauna finisajul sa fie perfect, oricat de simpla ar fi coafura".

In ceea ce priveste alegerea coafurii, hair stilistul Mihai Eugen declara: "Viitoarea mireasa trebuie sa tina cont de doua lucruri esentiale: lungimea parului si, evident, rochia pe care o va purta. In general, se pune accent pe o singura piesa, de exemplu, daca rochia este foarte incarcata si accesorizata, coafura va fi cat mai simpla, lejera. In functie de dorinta clientei, se poate merge si pe o coafura sculptata. Se va tine cont apoi de eventualele mici defecte ale fetei, care trebuie estompate cu ajutorul coafurii alese."

Cand vine vorba de alegeri gresite, Mihai Eugen declara: "Principala greseala este lipsa comunicarii cu stilistul. De aici porneste si neincrederea, iar, in final, rezultate dezamagitoare. Discutia cu stilistul este esentiala, intre cei doi fiind indicat sa existe deja o relatie bazata pe incredere. O greseala imensa este aceea de a nu proba coafura cu ceva timp inainte de ziua nuntii. De asemenea, nu se recomanda modificari importante de ultim moment".

"De obicei, se tine cont si de tema nuntii si, in functie de aceasta, se pot alege coafuri lejere, naturale, putand aborda teme retro, respectiv onduleuri pieptanate sau accesorizate, mergand pana la teme goth cu machiaj strident si coafuri sculptate, pentru cele mai excentrice", ne mai spune stilistul Mihai Eugen.

Sursa foto: brides.com
Un articol de Georgiana Dorobantu
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • IZABELLA CARTAR pe 24 Ian 2011, 17:05
    despre mine......

    Buna!!!Eu sunt IZABELLA si am 11 ani. Am prieteni foarte buni printre care si ANDRA. Ne intelegem foarte bine!.Ea are 12 ani si este din SIBIU. Iar eu sunt din ARAD.Va urez o zi cat mai placuta din partea mea,IZABELLA si din partea prietenei mela ANDRA!!!

    7
    8

  • andra fa costin pe 23 Ian 2011, 21:39
    despre mine ...........[

    eu sunt ANDRA sunt din SIBIU SI AM 12 ANI SI AM O PRETENA PE CARE O CEAMA IZABELA

    1
    7

  • izabella pe 23 Ian 2011, 21:13
    am 11 ani

    salut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sunt IZABELLA CARTAR si am 11 ani . prietena mea este ANDRA FELICIA COSTIN si suntem prietene.eu sunt din ARAD si ANDRA este din SIBIU si are 12 ani. LA REVEDERE!!!

    0
    7

  • alina pe 18 Iun 2010, 19:36
    coafura

    puteti sa-mi spuneti si mie ce coafura de mireasa mi-se potriveste?Am fata ovala,slabuta,am tenul mai inchis,ochii caprui,am parul mediu si culoarea parului negru nevopsit.va rog sa-mi spuneti si mi-e ca o sa fiu mireasa si nu stiu ce culoare sa ma vopsesc si ce coafura m-ar avantaja mai bine.va rog mult.multumesc.

    7
    3

  • zoea pe 23 Nov 2009, 09:25
    TUNSORI

    RAU SA MA TUND SCURT SI NU AM IDEE CUM. PUTETI SA-MI DATI UN EXEMPLU DE TUNSORI SCURTE.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod