Cerealele "Buna dimineata", de la Milupa

Facebook Twitter Comenteaza
Cerealele

Copilul tau trebuie sa primeasca, prin alimentatie, toate elementele nutritive de care are nevoie, in proportii echilibrate pentru o crestere armonioasa.

Lider in nutritia sugarului si a copilului mic, Milupa – parte a Grupului Danone, isi asuma rolul de a ajuta parintii in trecerea progresiva de la alimentatia exclusiva cu lapte la introducerea alimentelor solide in dieta copiilor lor, avand ca obiectiv nutritia optima specializata a sugarului si copilului, complementara alaptarii, pentru ca acestia sa beneficieze de cel mai bun start in viata.

Diversificarea are un rol important in nutritia copilului, ajutandu-l pe acesta sa dezvolte o legatura sanatoasa si placuta cu mancarea – gustul, textura si gradul de acceptabilitate fiind considerate elemente cheie.

Cerealele destinate sugarului si, ulterior, copilului mic reprezinta o alegere foarte buna pentru alimentatia diversificata a acestuia.

Milupa a stabilit un set propriu de standarde nutritionale pentru cerealele destinate sugarilor (0-12 luni) si copiilor mici (1-3 ani), care sa asigure acestora cele mai importante beneficii nutritionale.

Portofoliul de produse este special creat pentru a ajuta parintii sa le ofere copiilor lor o varietate cat mai mare de alimente, gusturi si texturi, sa stabileasca o relatie sanatoasa si placuta cu hrana.

Produsele Milupa sunt concepute tinand cont de necesitatile mereu in schimbare ale copiilor, informatiile stiintifice despre dieta/probleme nutritionale, efectele potentiale pe termen scurt si lung asupra sanatatii, obiceiurile alimentare si practicile culturale.

In acest sens, Milupa lanseaza in Romania cerealele cu lapte "Buna dimineata".
In fiecare dimineata pentru copil incepe o noua zi plina de activitati interesante, prin care descopera lumea din jur. Micutul are nevoie sa-si inceapa ziua cu o hrana care sa ii asigure necesarul zilnic de nutrienti esentiali si sa il ajute sa creasca si sa se dezvolte armonios.

De aceea, masa de dimineata este importanta si ii asigura copilului aportul de energie si vitamine pentru a face fata provocarilor noii zile.

Noile cereale pentru micul dejun de la Milupa, "Buna dimineata", ii ofera copilului, prin combinatia de cereale integrale perfect adaptate bebelusilor, fructe, vitamine si fibre digestive, senzatia de satietate si energia de care are nevoie pentru a creste si a explora lumea din jur.

Cerealele Milupa asigura nutritia echilibrata si digestia ideala de care are nevoie copilul.

Prezentare

Ambalaj: cutie de carton de 200 si 250 g;
Trei sortimente: cereale cu portocale, cereale crocante cu fructe si multicereale;
Pentru alimentatia copilului incepand de la varstele de 6 luni, 8 luni si 10 luni;
Pret recomandat: 18 lei/cutia.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Scrie Articole pe 30 Apr 2009, 22:51
    Scrie Articole

    Munceste de acasa scriind articole. scriearticole.wordpress.com

    0
    0

  • MAKEMONEY pe 30 Apr 2009, 22:25
    CASTIGA BANI STAND PE NET!!!!!!!!!!

    CASTIGA BANI ONLINE!!!Acum poti castiga simplu si usor bani stand pe internet...Tot ce trebuie sa faci este sa intri aici http://www.neobux.com/?rh=54656F646F7261 si sa te inregistrezi dand Click pe register now din partea stanga(galbena).Dupa aceea trebuie sa mergi la view advertisments si sa intri pe reclame,trebuie sa dai click pe reclama din dreptul stelutei galbene si apoi pe punctul rosu unde astepti sa se incarce reclama(sunt minim 4 reclame zilnic).Se castiga 0,01$ pe reclama iar plata este instant.Poti castiga mai multi bani prin linkul tau de referall care se afla intrand in contul tau, apasand pe BANNERS si alegand in dreapta unde scrie LINK.Succes la castiguri!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod