Buzunarele, o componentă utilă, dar şi foarte elegantă pentru rochia ta

Acest detaliu te poate scuti de purtarea unei gentuţe şi te poate face să te simţi şi foarte comod. Nu ştiu cine a inventat buzunarele şi când, dar mie, personal, îmi plac foarte mult şi mă

Acest detaliu te poate scuti de purtarea unei gentuţe şi te poate face să te simţi şi foarte comod. Nu ştiu cine a inventat buzunarele şi când, dar mie, personal, îmi plac foarte mult şi mă simt foarte comod când le folosesc.

Dacă la o fustă sau o rochie pot suporta ca ele să lipsească nu prea mi-aş cumpăra pantaloni fără buzunare, iar o jachetă, în niciun caz.
Aşa că îmi plac cu atât mai mult rochiile şi fustele care sunt croite în aşa fel încât să poată avea şi buzunare.

Iar o rochie de mireasă cu buzunare mi se pare cu atât mai interesantă! Mai ales că o astfel de rochie te poate scuti să cari după tine un clutch în ziua nunţii. Nişte buzunare în care să-ţi încapă rujul şi telefonul sunt chiar perfecte!


Şi dacă vorbăria mea nu te-a convins, poate te vor convinge modelele din fotografii, care sunt deosebit de frumoase. Una dintre cele mai pro-buzunare la rochia de mireasă este creatoarea Carolina Herrera, ea având astfel de modele şi în colecţia de anul trecut şi în cea din acest an.

Mai puteţi admira rochii cu buzunare de la Aire Barcelona, Rosa Clara, Jesus Peiro, dar şi de la alte case de modă. Dacă te-au inspirat, ia în considerare acest “accesoriu” pentru viitoarea ta rochie de mireasă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod