Ai picioare frumoase? Alege o rochie de mireasă scurtă!

În acest weekend te poţi răsfăţa alegându-ţi rochia de mireasă de la unul dintre cele mai importante târguri de gen, care se desfăşoară la Romexpo, în Bucureşti. În cazul în care

În acest weekend te poţi răsfăţa alegându-ţi rochia de mireasă de la unul dintre cele mai importante târguri de gen, care se desfăşoară la Romexpo, în Bucureşti.

În cazul în care vrei să fii diferită de celelalte mirese poţi opta pentru un model diferit şi anume, nu clasica rochie lungă, ci una scurtă, până la genunchi. Sunt convinsă însă că va trebui să cauţi ceva mai mult sau, dacă îţi place cum arată una lungă, cere doar să-ţi fie scurtată. Vei fi un fel de Alice în Ţara Minunilor, care şi-a ajustat rochia Albei-Ca-Zăpada (cea de la nunta cu prinţul).

Şi ca sursă de inspiraţie am selectat pentru tine cele mai noi creaţii ale celor mai buni desingeri din lume de rochii de mirese – din colecţiile lor pentru acest an. “Fotografiază“ modelul preferat şi mergi la târgul de nunţi pentru a-ţi alege rochia mult visată. Succes!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod