Rochii pentru marele eveniment în ton cu luna mărţişorului

Designerul italian Alberta Ferretti a creat pentru colecţia din primăvara acestui an rochii cu tentă folclorică din materiale delicate şi diafane. Alberta Ferretti nu este un creator

Designerul italian Alberta Ferretti a creat pentru colecţia din primăvara acestui an rochii cu tentă folclorică din materiale delicate şi diafane.

Alberta Ferretti nu este un creator specializat doar pe rochii de mirese, deşi, ca oricare altul de acest calibru are în colecţiile ei şi astfel de piese. Dar rochiile ei sunt din materiale atât de delicate şi diafane, că, deseori, te gândeşti că ar putea fi, fără probleme, modele pentru rochii destinate unui eveniment cum este nunta.
De aceea nu am rezistat să nu vă arăt o parte din colecţia ei pentru această primăvara şi ca un fel de celebrare a mărţişorului, deoarece aceste rochii au o tentă folclorică şi florală în acelaşi timp.

Oricare dintre ele mi se pare potrivită pentru marele eveniment, cu atât mai mult cu cât sunt mai deosebite decât clasicele rochii de mireasă.
Desingerul a declarat că punctul de plecare pentru această colecţie a fost America de Sud, una din destinaţiile ei preferate. Ea a folosit modele florale complicate, alături de benzi şi panglici în curcubeu, materiale cu broderie spartă sau creponate şi multă mătase. Rochiile au fost asortate cu balerini în culori aprinse cu modele florale şi şireturi pe gleznă, care aduc cu cei folosiţi de balerinele adevărate.
Această colecţie îţi înc]ntă privirea.
Dacă te numeri printre cele care îşi caută rochia de mireasă şi vrea ceva deosebit, şi, aş adăuga eu, cunoaşte o croitoreasă pricepută, poate te inspiră.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod