unghii

Unghiile: cum să te exprimi prin culori și modele inedite

În această perioadă poate fi mai complicat să lucrezi la imagina ta la capitolul make-up, deoarece porți mască în majoritatea timpului, dar asta nu înseamnă că nu ai la îndemână mai multe posibilități de exprimare.
Unghiile sunt unele dintre elementele care te ajută să faci un statement în fiecare zi și la diferite ocazii. De asemenea, trendurile se dezvoltă în 2021, iar originalitatea câștigă teren și la acest capitol. Iată cum te poți exprima cu ajutorul unghiilor prin modele, culori și texturi cu adevărat speciale:

Alege culori îndrăznețe


Dacă majoritatea consideră că în timpul pandemiei trendurile îndrăznețe din designul unghiilor vor dispărea, lucrurile stau complet diferit. Pandemia a oferit tuturor femeilor oportunitatea de a încerca să se descurce cu propriile resurse și să învețe lucruri noi.
Inclusiv dacă acestea implicau aranjarea părului și a unghiilor acasă. Chiar dacă preferi designurile simple, fără prea multe modele sau combinații, culorile îndrăznețe, optimiste, care atrag atenția, sunt perfecte pentru primăvară. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod