Uleiurile esentiale in slujba frumusetii – Alma Natural, cosmeticele vegane

Cand vine vorba despre ingrijirea naturala a tenului, uleiurile esentiale devin ingrediente de nepretuit, ele sunt unul dintre darurile pe care Natura ni le face clipa de clipa. Uleiurile naturale, non-grase, extrase din plante si ierburi, pot fi folosite cu succes pentru tonifiere, tratarea acneei, cicatricilor si petelor, reducerea ridurilor fine si semnelor de imbatranire, oferind tenului o stralucire sanatoasa si plina de viata.
Presate la rece sub forma solida, dar la temperatura corpului se topesc lent, se absorb usor in piele si sunt recomandate pentru toate tipurile de ten, chiar si pentru bebelusi si femeile insarcinate si in special pentru tratamentul acneei. Alma Natural, produsele cosmetice 100% naturale, facute cu dragoste in inima Transilvaniei, la Targu Mures, folosind plante, unturi si uleiuri esentiale naturale sunt realizate in intregime manual, de la combinarea cu grija a ingredientelor pana la ambalarea lor.

Beneficiile uleiurilor esentiale- Uleiul esential nu este de fapt un ulei pentru ca nu contine nicio substanta grasa.
Este obtinut din esenta bogata in arome naturale si ingrediente active pe care o secreta celulele anumitor parti ale plantei. Pretioasele lichide se obtin prin distilarea sau presarea organelor secretoare. Uleiurile esentiale nu se folosesc la intamplare. Intotdeauna trebuie diluate si mai ales dozate cu mare grija. Se utilizeaza cantitati mici, cateva picaturi, pentru ca sunt foarte concentrate.

Folosite pentru ingrijire si infrumusetare, uleiurile pot tonifica tesuturile si combate celulita, pot trata probleme ale pielii- acnee, cuperoza, herpes, ingrijesc si tonifica parul casant, imbunatatesc aspectul tenului, atenuand ridurile, catifeland si regenerand pielea.
Marea majoritate se absorb foarte usor in piele si sunt recomandate pentru toate tipurile de ten. Sunt ideale pentru bebelusi si pentru femeile insarcinate, prevenind vergeturile si petele de hiperpigmentare.

Tratamentul natural al acneei -  Datorita proprietatilor purificatoare si calmante care regenereaza piela deteriorata, uleiurile esentiale sunt un excelent adjuvant in tratamentul acneei. Alma Natural a conceput o serie de produse speciale cu retete create pentru controlul dozajului de sebum din unturi si uleiuri esentiale naturale.

Crema De Fata Pentru Ten Gras este hidratanta si are efect antiacneic datorita uleiului de cocos, protector, uleiului de migdale dulci si reparator al zonelor inflamate datorita uleiului esential de Tea Tree si glicerinei vegetale.
Aceasta crema este atat de usoara, ca o lotiune, incat nici nu o vei simti si te vei putea bucura de fiecare moment, uitand de acnee. Aceasta crema vine insotita de aroma optimista si inaltatoare de rozmarin, musetel si lamaie, cunoscuta pentru notele sale dulci, picante si fresh. Pretul este de 38 lei. Produsele pot fi comandate online de pe http://almanatural.net/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod