ETIC lansează colecția de toamnă-iarnă 2015-2016: Urban stories

Brandul de modă românesc ETIC anunță lansarea noii sale colecții de toamnă-iarnă 2015-2016, numită ”Urban stories” - o mulțime de propuneri pentru orice moment al zilei, indiferent că e vorba de ținute pentru birou, pentru party, sau pentru un weekend cu prietenii.
Piesele ETIC pentru noul sezon sunt foarte variate și în ton cu ultimele tendințe.

“Ca de fiecare dată, și noua colecție acoperă două mari zone de interes: pe de o parte piesele basic, clasice, care sunt must-have în orice garderobă, iar pe de altă parte cele cool, în ton cu trendurile actuale, cele care dau personalitate unui look și care îl fac să iasă în evidență”, spune Ana-Maria Coman, General Manager ETIC.

În colecția ”Urban stories” găsim o mulțime de propuneri foarte actuale, în ton cu ultimele tendințe: jeanși evazați, bluze de inspirație etnică, topuri drapate pentru party, cape tricotate, pulovere asimetrice, paltoane cu tăieturi simple, geometrice, sacouri de inspirație military, fuste asimetrice sau fuste-pantaloni, rochii cu decupaje sau cu inserții de material semi-transparent.

Toate acestea pot fi mixate cu piesele basic – camași albe, pantalonii pană sau drepți, sacourile, pardesie clasice, fustele drepte sau jeanșii.

Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, de la bumbac, viscoză, stofe din lână, iar finisajele sunt impecabile.

Colecția este completată cu accesorii variate, de la eșarfe cu buline sau printuri florale, pălării cu boruri largi, coliere metalice, brățări și genți.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod