O manichiură sclipitoare pentru fete îndrăzneţe

Azi o să vă arăt manichiura pe care o port în acest moment. În ultima vreme îmi făcusem numai picturi aşa că am luat o pauză şi mi-am făcut ceva cu glitter şi pietricele. Da, aţi ghicit

Azi o să vă arăt manichiura pe care o port în acest moment. În ultima vreme îmi făcusem numai picturi aşa că am luat o pauză şi mi-am făcut ceva cu glitter şi pietricele. Da, aţi ghicit - nu port niciodată unghiile simple, într-o singură culoare. Pe alte fete le admir dar pe mine nu le suport fără model.

Acest design este simplu de făcut şi include un french in forma de V, cu o bandă de glittere hexagonale holografice şi o singură pietricică deasupra V-ului.

Am folosit o ojă roz şi una cu glitter fin argintiu holografic.

Glitter-ul hexagonal argintiu holografic l-am cules cu un instrument pentru puncte tot dintr-o ojă. Pietricica am lipit-o cu puţin topcoat. La final, trebuie aplicat un strat de topcoat pe toată unghia.

Am făcut şi un mic tutorial, în caz că cineva se decide să încerce vreodată acest design :)

Cam atât am avut de spus. M-am tot gândit dacă să vă arăt această manichiură sau una mai spectaculoasă pe care i-am făcut-o unei prietene. M-am decis asupra acesteia pentru că este foarte uşor de făcut :) Dacă v-a placut, aici puteţi vedea mai multe poze -  Manichiura french in V decorata cu glitter iar dacă sunteţi curioase de cealaltă mai deosebită, o găsiţi aici - Unghii cu gheise - inspirate de Robin Moses.

În încheiere, vă invit să vizitaţi şi pagina mea de facebook - Natural Psycho Nails şi vă doresc o zi superbă în continuare!

Fotografie realizată de - LSD-Photography

sascha-mein
sascha-mein
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod