Manichiură tropicală

În speranţa că astfel vom convinge vremea să se încălzească mai repede, astăzi m-am decis să vă arăt una dintre cele mai apreciate manichiuri ale mele - apus tropical pe o mână şi

În speranţa că astfel vom convinge vremea să se încălzească mai repede, astăzi m-am decis să vă arăt una dintre cele mai apreciate manichiuri ale mele - apus tropical pe o mână şi leopard pe fond curcubeu pe cealaltă.



Pe toate unghiile am aplicat întâi o ojă albă în două straturi. Acest pas este important pentru că face culorile mai intense.

Design-ul cu apusul este făcut din culori acrilice. Nu vă trebuie decât două pensule - una plată si mai lată pentru fundal şi una subţire pentru restul elementelor.

Pentru cer se poate folosi şi acuarelă dar aceasta este bine să se pună peste un strat de culoare acrilică sau topcoat mat, ca să prindă mai bine.

Pentru curcubeu vă trebuie trei oje - roz, galben şi albastru, toate "neon". Petele le puteţi face cu ojă neagră sau culoare acrilică şi folosind un instrument pentru puncte.  Curcubeul este extrem de uşor de făcut. Aplicaţi oja roz în zona cuticulei şi pe vârful unghiei folosindu-vă de un bureţel. Continuaţi cu galben pe mijlocul unghiei punând puţin şi peste rozul de la cuticulă astfel încât să obţineţi portocaliu.

Acoperiţi restul unghiei cu albastru având grijă să puneţi şi peste galben pentru a obţine verde. Veţi avea un curcubeu făcut din doar trei culori dar aşezate astfel încât să le dea şi pe celalalte :)

Sper să vă placă această manichiură. Nu am vrut să scriu un articol cât toate zilele de aceea am zis să vă spun doar ce era important. Un tutorial complet, cu poze şi explicaţii pentru fiecare pas puteţi găsi pe blogul meu aici - Paradis tropical

În încheiere vă las link-ul paginii mele de facebook unde puteţi regăsi categoriile de pe blog cu modelele de manichiuri pe care le-am creat de-a lungul timpului - Natural Psycho Nails

Fotografie realizată de - LSD-Photography

sascha-mein
sascha-mein
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod